Την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου ο διαγωνισμός μέσω του ΕΣΗΔΗΣ, για το σύστημα βελτίωσης λειτουργίας των δικτύων ύδρευσης της Αίγινας.

Σύμφωνα με ενημέρωση, που έγινε γνωστή από τον αρμόδιο φορέα λειτουργίας της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του ΕΣΗΔΗΣ προς τον Δήμο Αίγινας, ότι την Παρασκευή 15/02/2019 από ώρα 09:00 έως 18:00, θα τεθούν εκτός λειτουργίας τα συστήματα ΕΣΗΔΗΣ (Δημόσια Έργα, Αγαθά-Υπηρεσίες) και ΚΗΜΔΗΣ για λόγους αναβάθμισης και συντήρησης. Για το λόγο αυτό, οι αναθέτουσες αρχές δεν θα πρέπει να καθορίζουν για το διάστημα από την Παρασκευή 15/02/2019 έως και την Δευτέρα 18/02/2019, διαδικασίες ηλεκτρονικών διαγωνισμών όπως καταληκτικές ημερομηνίες υποβολής προσφορών, ημερομηνίες αποσφράγισης προσφορών, υποβολή δικαιολογητικών κατακύρωσης, υποβολή ενστάσεων ή προδικαστικών προσφυγών, υποβολή διευκρινήσεων κλπ. η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αίγινας σε συνεδρίασή της στις 12 Φεβρουαρίου αποφάσισε τα ακόλουθα:

1. Την αλλαγή και μεταφορά της ημερομηνίας αποσφράγισης του ηλεκτρονικού διαγωνισμού που ήταν προγραμματισμένη για την Παρασκευή 15/02/2019, μέσω πλατφόρμας του ΕΣΗΔΗΣ και αφορούσε την “Προμήθεια εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία συστήματος βελτίωσης λειτουργίας των δικτύων ύδρευσης και μείωσης των απωλειών πόσιμου νερού της νήσου Αίγινας” λόγο διακοπής λειτουργίας των συστημάτων ΕΣΗΔΗΣ (Δημόσια Έργα, Αγαθά-Υπηρεσίες) και ΚΗΜΔΗΣ για λόγους αναβάθμισης και συντήρησης.

2. Καθορίζει νέα ημερομηνία αποσφράγισης ηλεκτρονικού διαγωνισμού την Τετάρτη 20/02/2019 και ώρα 11.00 π.μ.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png