Πρόσκληση του "ΦιλόΔημος ΙΙ" προς τα Δημοτικά Λιμενικά Ταμεία.

Πρόγραμμα Φιλόδημος ΙΙ στον άξονα προτεραιότητας: "Τοπική ανάπτυξη και προστασία του περιβάλλοντος" με τίτλο: "Σύνταξη / Επικαιροποίηση Σχεδίων και Μελετών στο πλαίσιο της κατασκευής, βελτίωσης και συντήρησης των λιμενικών υποδομών των Δημοτικών Λιμενικών Ταμείων και των Δημοτικών Λιμενικών Γραφείων".

1. Περιεχόμενο πρόσκλησης
Η πρόσκληση αφορά στη χρηματοδότηση των Δημοτικών Λιμενικών Ταμείων και των Δήμων στους οποίους λειτουργούν Δημοτικά Λιμενικά Γραφεία, για τη σύνταξη /επικαιροποίηση τεχνικών μελετών, μελετών στρατηγικού σχεδιασμού και την παροχή υπηρεσιών τεχνικού συμβούλου για την επέκταση, βελτίωση και συντήρηση των λιμενικών υποδομών αρμοδιότητάς τους. Στόχος είναι η αναβάθμιση των λιμενικών υποδομών των ΔΛΤ και των ΔΛΓ, ώστε να διασφαλιστεί η επιλεξιμότητά τους σύμφωνα με τις οδηγίες και κανονισμούς της επόμενης προγραμματικής περιόδου 2021-2027.
2. Οικονομικά στοιχεία πρόσκλησης Ο συνολικός προϋπολογισμός της πρόσκλησης ανέρχεται σε 20.000.000,00€. Ο ως άνω διαθέσιμος προϋπολογισμός δύναται να τροποποιηθεί κατόπιν σχετικής  τροποποίησης της παρούσας πρόσκλησης.
3. Διάρκεια εφαρμογής
Το πρόγραμμα υλοποιείται έως την 31η Δεκεμβρίου 2020, με δυνατότητα παράτασης σε περιπτώσεις δικαιολογημένων αιτημάτων των δικαιούχων. Η παράταση χορηγείται με απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών.

Ως ημερομηνία έναρξης υποβολής αιτημάτων ένταξης στο Πρόγραμμα, ορίζεται η ημερομηνία έκδοσης της παρούσας Πρόσκλησης και ως ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής των αιτημάτων ορίζεται η 31η Οκτωβρίου 2019.


Δείτε το πλήρες κείμενο της πρόσκλησης εδώ.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png