Επιστολή παραίτησης Παναγιώτης Μαρμαρινού από την Υπηρεσία Καθαριότητας.

ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΙΝΑΣ ΑΙΓΙΝΑ 3/6/2019
ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ
ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΑΡ. ΠΡΩΤ.: 5795
Προς Δήμαρχο Αίγινας
κ. Δημήτριο Μούρτζη
Κοιν. Πρόεδρο Δ.Σ.
κ. Στυλιανό Θεριανό.
ΕΠΙΣΤΟΛΗ
Αγαπητέ κ. Δήμαρχε,
Με την υπ’ αριθμό 409/2017 απόφαση σας, με ορίσατε Αντιδήμαρχο
Τεχνικών Υπηρεσιών, Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής.
Στην εποπτεία Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής, περιλαμβάνεται και η Υπηρεσία Καθαριότητας.
Όπως γνωρίζεται η υπηρεσία αυτή δεν έχει τον απαιτούμενο αριθμό
Εργαζομένων και επίσης. παρουσιάζονται συχνά προβλήματα λόγω παλαιότητας στα οχήματα της υπηρεσίας. Θεωρώ δε ότι έχω υπερβάλει εαυτών να αντεπεξέλθω στα καθήκοντά μου. Επίσης σας είναι γνωστό ότι λόγω έλλειψης Μηχανολόγου στην Τεχνική υπηρεσία, έχω κάνει πολλές μελέτες που αφορούν την Υπηρεσία αυτή. όπως: Πυρασφάλεια ΣΜΑ, Ετήσια μελέτη επισκευής και συντήρησης οχημάτων(κάτι που έγινε πρώτη φορά στα χρονικά του Δήμου), Μελέτη δια την προμήθεια δύο μηχανημάτων έργου (έχει ενταχθεί στό πρόγραμμα Φιλόδημος με χρηματοδότηση από το Π.Δ.Ε- ΕΣΠΑ) Μελέτη για την πυροπροστασία, Μελέτη ελαστικών, Μελέτη λιπαντικών Μελέτη για τον καθαρισμό των Ακτών, και πλήθος τεχνικών εκθέσεων που αφορούν και άλλες Υπηρεσίες του Δήμου για την σωστή λειτουργία τους.
Κατά την προεκλογική περίοδο και στις ομιλίες των επικεφαλής των άλλων συνδυασμών ειπώθηκαν πολλά ότι η Υπηρεσία Καθαριότητας
δεν λειτουργεί σωστά, ενώ όλοι τους ήταν ενήμεροι για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, με αποκορύφωμα ότι έχει καταργηθεί η ανακύκλωση, ενώ είχα ενημερώσει ότι δεν υπάρχει προσωπικό για να λειτουργήσει.(Οριακά γίνεται η αποκομιδή των οργανικών απορριμμάτων).
Για τους ανωτέρω λόγους και εφόσον κυρίως ο επερχόμενος Δήμαρχος κ. Ι. Ζορμπάς στην τελευταία ομιλία του είπε ότι η Αίγινα είναι γεμάτη σκουπίδι και εμμέσως θεωρεί ότι απέτυχα στο έργο μου(ενώ γνωρίζει πολύ καλά σε τι κατάσταση μου παραδόθηκε η Υπηρεσία Καθαριότητας μετά τα συμβάντα του Αυγούστου του 2017) σεβόμενος την ετυμηγορία του Αιγινήτη ψηφοφόρου και έχοντας την πολιτική ευθιξία , σας υποβάλω την παραίτησή μου από την εποπτεία της λειτουργίας της Υπηρεσίας Καθαριότητας.
Θα συνεχίσω δε να ασκώ τα καθήκοντά μου για τις υπόλοιπες εποπτείες που με έχετε ορίσει έως στις 31/8/2019.
Παρακαλώ όπως η παραίτησή μου αυτή γίνει αποδεκτή διότι είναι οριστικά αμετάκλητη.
Με εκτίμηση
Ο Αντιδήμαρχος
Παναγιώτης Μαρμαρινός


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png