Να συζητηθούν ως αυτοτελή θέματα στο δημοτικό συμβούλιο, η καθαριότητα και ο υποθαλάσσιος αγωγός, ζήτησε ο κ. Παναγιώτης Κουκούλης.


Πρόταση προκειμένου να συζητηθούν ως αυτοτελή θέματα, σε επόμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, τα ζητήματα της καθαριότητας και του υποθαλάσσιου αγωγού έκανε ο δημοτικός σύμβουλος κ. Παναγιώτης Κουκούλης, κατά τη διάρκεια της τελευταίας συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal."Αυτά τα πολύ σημαντικά θέματα, νομίζω ότι δεν θα πρέπει να τα συζητήσουμε, σε μία βιαστική συζήτηση προ ημερησίας διατάξεως. Γι' αυτό η πρότασή μου προς την διοίκηση, είναι να έρθουν ως αυτοτελή θέματα, όσο γίνεται πιο σύντομα, στο δημοτικό συμβούλιο τόσο η καθαριότητα, όσο και ο υποθαλάσσιος αγωγός, ούτως ώστε να είμαστε προετοιμασμένοι και να κάνουμε τις σωστές ερωταπαντήσεις. Νομίζω πως θα είναι προς όφελος όλων μας", είπε ο κ. Κουκούλης.

Ο δήμαρχος κ.Γιάννης Ζορμπάς, αποδέχθηκε την πρόταση του κ. Παναγιώτη Κουκούλη, ώστε να έρθουν τα δύο σημαντικά ζητήματα, ως θέματα στην ημερήσια διάταξη σε επόμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.