Εισήγηση για την άμεση σύγκληση των Επιτροπών Υγείας και Πολιτικής Προστασίας για την αντιμετώπιση του κορονοϊού στην Αίγινα.

 
Την άμεση σύγκληση των Επιτροπών Υγείας και Πολιτικής Προστασίας ζήτησε η Δημοτική Παράταξη "Αίγινα Μπορείς", με το σκεπτικό που περιγράφεται σε Δελτίο Τύπου, το οποίο είχε εκδώσει ήδη από τις 27 Φεβρουαρίου και αναφέρει μεταξύ άλλων ότι: "οι εξελίξεις με την επέκταση των κρουσμάτων του κορωνοϊού στη χώρα μας είναι ταχύτατες και ραγδαίες, πιστεύουμε ότι η άμεση κινητοποίηση όλων είναι επιβεβλημένη, ώστε να αντιμετωπιστεί με σωστή ενημέρωση και ψυχραιμία".

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Την εισήγηση στο δημοτικό συμβούλιο έκανε εκ μέρους της παράταξης ο ιατρός κ. Σωκράτης Δούκας, που αφορούσε στην ενημέρωση για τον κορονοϊό και μέσα από την άμεση σύγκληση των επιτροπών, τον σχεδιασμό της ενημέρωσης και των βημάτων που πρέπει να ακολουθηθούν.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png