Εντάχθηκε η Πράξη του Δήμου Αίγινας στο "Φιλόδημο II", για την κατασκευή επισκευή και συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων, ύψους 600.000 ευρώ.


Δημοσιεύθηκε πριν από λίγο από το Υπουργείο Εσωτερικών η ένταξη της Πράξης του Δήμου Αίγινας στο Πρόγραμμα "Φιλόδημος II", στο πλαίσιο της Πρόσκλησης ΙV "Κατασκευή, επισκευή και συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων των Δήμων", ύψους 600.000 ευρώ. Υπενθυμίζεται ότι η συμμετοχή στην Πρόσκληση είχε αποφασιστεί από το Δημοτικό Συμβούλιο σε συνεδρίασή τον Απρίλιο του 2019.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Σύμφωνα με την ενημέρωση που είχε κάνει τότε στο Σώμα ο τέως πρόεδρος του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού κ. Σταμάτης Μαρμαρινός, το πρόγραμμα αφορά στις εγκαταστάσεις του γηπέδου, στον φωτισμό, στο ταρτάν και τη δημιουργία γηπέδου στην Κυψέλη.

Επίσης, την μόνωση στις εξέδρες, σκέπαστρο 30 μέτρων στο γήπεδο, αλλαγή καθισμάτων, αλλαγή κερκίδων του μπάσκετ, τσιμεντρόστρωση στο χώρο του μπάσκετ στο σημείο που βρίσκεται προς την πλευρά του 1ου δημοτικού και άλλα. Το συνολικό ποσό είναι 600.000 ευρώ.


Ο δικαιούχος δήμος οφείλει να τηρεί τους όρους και τις προϋποθέσεις της Πρόσκλησης IV όπως αυτή τροποποιήθηκε και ισχύει. Η παρούσα έχει ισχύ έως την 31η Δεκεμβρίου 2020.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png