Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αποκατάστασης των τοιχίων και του οδοστρώματος στο κοιμητήριο του Βαθέος και η περιτοιχίση του Αγίου Ιωάννη.


Η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Αίγινας (Ν Βλαστός, Α Ταλέβη, Ξ Σκαλτσιώτη) μελέτησε, και επίβλεψε τις εργασίες επισκευής στην Τοπική Κοινότητα του Βαθέως, με αποκατάσταση των τοιχίων και του οδοστρώματος στο Κοιμητήριο και στην περιτοιχίση του Αγίου Ιωάννη. Ο Δήμος προμηθεύτηκε τα απαραίτητα εργαλεία, ξυλεία, ενίσχυσε με ανθρώπινο δυναμικό την υπηρεσία Οδοποιίας, η οποία εκτέλεσε άρτια τεχνικά τις εξειδικευμένες εργασίες με την προμήθεια σκυροδέματος κ χάλυβα σε βέργες κ πλέγματα (κατόπιν συνοπτικού διαγωνισμού), για τον οπλισμό σε επιλεγμένες θέσεις σύμφωνα με την στατική ανάλυση των υποδείξεων της Τεχνικής μας Υπηρεσίας.

Υπεύθυνος εργασιών κ επίβλεψης Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ Δημήτρης Καραγιάννης, συνεργασία Συνδρομή τεχνικών εργασιών πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας κ Ηλίας Γρυπαίος, Προσφορά σε μεταλλικό εξοπλισμό ξυλοτύπων κ Χρήστος Κορναράκης, Επιμέλεια βαφής, από την υπηρεσία καθαριότητας.

Με πληροηφορίες από την ιστοσελίδα του Δήμου Αίγινας.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png