Χωρίς μεταβολή τα τέλη καθαριότητας και φωτισμού για το 2021.


Την διατήρηση των τελών καθαριότητας και φωτισμού καθώς και του ενιαίου συντελεστή φόρου ηλεκτροδοτούμενων χώρων ακινήτων για το έτος 2021 στο ύψος που καθορίστηκε με την υπ’ αριθμ. 149/2019 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου (ΑΔΑ:Ω6ΔΤΩ68-5ΓΘ) αποφάσισε το δημοτικό συμβούλιο σε συνεδρίαση που έγινε στις 23 Οκτωβρίου και η απόφαση δημοσιεύθηκε σήμερα. Ως εκ τούτου οι οριζόμενοι για το έτος 2021 συντελεστές δημοτικών τελών καθαριότητας και φωτισμού καθώς και του ενιαίου συντελεστή φόρου ηλεκτροδοτούμενων χώρων ακινήτων είναι οι εξής:

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.


Επίσης, διατηρείται στο ίδιο ύψος ο συντελεστής για ακίνητα που χρησιμοποιούνται για κοινωφελής, μη κερδοσκοπικούς και φιλανθρωπικούς σκοπούς για ολόκληρο τον δήμο Αίγινας 1,00 €/m2. Η απόφαση ισχύει μέχρι τροποποιήσεως ή ανακλήσεώς της.

Η συνεδρίαση είχε γίνει μέσω τηλεδιάσκεψης στις 23 Οκτωβρίου 2020, αλλά η απόφαση δημοσιεύθηκε σήμερα. Μπορείτε να δείτε τη απόφαση εδώ.

Το δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε κατά πλειοψηφία με 17 υπέρ, έναντι 1 κατά. Μειοψήφησε ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Ηλίας Παναγιώτης ο οποίος ψήφισε αρνητικά στην πρόταση έγκρισης του θέματος.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png