Ο κ. Στέλιος Θεριανός νέος πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου. Ποια τα τακτικά και αναπληρωματικά μέλη.

 
 
Ο κ. Στέλιος Θεριανός είναι ο νέος πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αίγινας, μετά από την πρόταση του κ. Γιάννη Ζορμπά στην χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, όπου συζητήθηκε το θέμα της συγκρότησης του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Ο κ. Ζομπάς αφού εξήρε το έργο του κ. Γιώργου Σκαλτσιώτη στο Λιμενικό Ταμείο, ενημέρωσε το Σώμα ότι ο κ. Σκαλτσιώτης του ζήτησε λόγω μεγάλου φόρτου εργασίας, να απέχει από κάποια καθήκοντα για ένα διάστημα. Ο κ. Σκαλτσιώτης παραμένει στο Διοικητικό Συμβούλιο του Λιμενικού Ταμείου, όπου θα έχει ειδικές αρμοδιότητες στα μεγάλα έργα, στις μελέτες και στο τμήμα των επενδύσεων.
 
Αναλυτικότερα, η πρόταση του κ. Γιάννη Ζορμπά ήταν πρόεδρος ο κ. Στέλιος Θεριανός και τακτικά μέλη οι κύριοι Γιώργος Σκαλτσιώτης, Δημήτρης Καραγιάννης, Αντώνης Μούρτζης. Αναπληρωματικά μέλη η κυρία Λίτσα Ταπτά, ο κ. Ροδάκης Λάμπρος, ο κ. Χαλδαιάκης Ανδρέας και ο κ. Νικόλαος Μπήτρος.
 
Από την πλευρά της μείζονος αντιπολίτευσης ο κ. Δημήτρης Μούρτζης πρότεινε την κ. Καίτη Σαλπέα. Ο κ. Παναγιώτης Κουκούλης είπε ότι προτεραιότητα είχε η παράταξη του κ. Μούρτζη.
 
Ο κ. Φίλιππος Τζίτζης αυτοπροτάθηκε ως τακτικό μέλος από την αντιπολίτευση. Ο κ. Παντελής Μεθενίτης ήταν εκτός τηλεδιάσκεψης κατά την περίοδο των προτάσεων. Ο κ. Παναγιώτης Ηλίας είπε ότι από την στιγμή που η παράταξή του δεν μπορεί να συμμετέχει στέκεται με αναμονή και κριτικά.
 
Στη συνέχεια η κ. Καίτη Σαλπέα παρατήθηκε από πρόταση του κ. Δημήτρη Μούρτζη, προτείνοντας ως μέλος από την αντιπολίτευση τον κ. Φίλιππο Τζίτζη, κάτι που βάσει κανονισμού βέβαια μπορεί να κάνει μόνο ο επικεφαλής της παράταξης.
 
Λίγο αργότερα η κ. Σαλπέα είπε ότι παρατήθηκε από για πρόταση του κ. Δημήτρη Μούρτζη: "Για λόγους αξίας γιατί φυλάω τον εαυτό μου, δεν μπορώ να καθίσω σε ένα τραπέζι που να μπορώ εγώ να μιλήσω και να τοποθετηθώ. Θα υπάρχει κόντρα σε αυτό το τραπέζι".
 
"Φαντάζομαι να σας είχε γνωστοποιήσει ο κ. Μούρτζης την ιδέα μου, ότι εάν δεν προτείνει κάποιον να προτείνω εγώ τον εαυτό μου", είπε ο κ. Παναγιώτης Κουκούλης απευθυνόμενος προς την κ. Σαλπέα.
 
Η κ. Σαλπέα είπε ότι θα ήθελε να είναι δίπλα στον κ. Θεριανό ως πρόεδρο, αλλά αποσύρεται για λόγος προσωπικούς. Η κυρία Σαλπέα σε άλλο σημείο άφησε να εννοηθεί ότι υπήρξε κάποια αλλαγή (μάλλον στην σύνθεση του Δ.Σ.) και ότι αυτό την έκανε να πάρει αυτή την απόφαση.
 
Ο κ. Νεκτάριος Λεούσης ευχαρίστησε όσους τον πρότειναν στην προηγούμενη θητεία και είπε στο Σώμα ότι είχε ενημερώσει τους επικεφαλής των παρατάξεων ότι δεν τον ενδιέφερε η ανανέωση της θητείας του για έναν χρόνο ακόμη.
 
Στην συνέχεια της συνεδρίασης δεν υπήρξε άλλη πρόταση από την αντιπολίτευση. Έτσι η θέση του τακτικού μέλους στο Δ.Σ. του Λιμενικού Ταμείου από την πλευρά της αντιπολίτευσης "κλείδωσε" στον κ. Φίλιππο Τζίτζη.
 
Ακολούθως αυτοπροτάθηκε ως αναπληρωματικό μέλος από την αντιπολίτευση ο κ. Αντώνης Ντελής, καθώς δεν υπήρξε άλλη πρόταση από την αντιπολίτευση.
 
Το Δ.Σ. ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία. Ο κ. Παναγιώτης Ηλίας ψήφισε "παρών". Δεν συμμετείχαν οι κύριοι Παναγιώτης Κουκούλης (είχε δηλώσει ότι από την στιγμή που η ψήφος του δεν θα έχει καμία συνέπεια στο αποτέλεσμα δεν θα συμμετέχει) και Νεκτάριος Λεούσης
 
Η πρόταση για χρονική διάρκεια του νέου Δ.Σ. ήταν ένας χρόνος. Ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία. Ο κ. Παναγιώτης Ηλίας ψήφισε "παρών".
 
Έτσι το νέο Δ.Σ. αποτελείται από τον πρόεδρο κ. Στέλιο Θεριανό
 
Τακτικά μέλη: Γιώργος Σκαλτσιώτης, Δημήτρης Καραγιάννης, Αντώνης Μούρτζης και Φίλιππος Τζίτζης.
 
Αναπληρωματικά μέλη η κυρία Λίτσα Ταπτά, ο κ. Ροδάκης Λάμπρος, ο κ. Χαλδαιάκης Ανδρέας, ο κ. Νικόλαος Μπήτρος και ο κ. Αντώνης Ντελής.
 
Αναμένονται τα ονόματα των μελών από τον Δήμο Αγκιστρίου.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png