Εντάχθηκε έργο του δήμου Αίγινας για τη δημιουργία και αναβάθμιση στάσεων στο πρόγραμμα "Φιλόδημος ΙΙ".Δημοσιεύθηκε χθες η απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών για την ένταξη έργου του Δήμου Αίγινας στο πρόγραμμα "Φιλόδημος ΙΙ". Πρόκειται για την πρόσκληση V "Προμήθεια εξοπλισμού, κατασκευή, μεταφορά και τοποθέτηση στεγάστρων, για την δημιουργία ή και αναβάθμιση των στάσεων, για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού των δήμων της χώρας".

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.Σύμφωνα με το έγγραφο αποφασίστηκε η  ένταξη στο Πρόγραμμα "Φιλόδημος ΙΙ", στο πλαίσιο της Πρόσκλησης V, της Πράξης: Προμήθεια, μεταφορά και τοποθέτηση στεγάστρων αναμονής επιβατών και εξοπλισμού αυτών, για την αναβάθμιση στάσεων του Δήμου Αίγινας" συνολικού προϋπολογισμού 28.000,00€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) με φορέα υλοποίησης τον Δήμο Αίγινας (Ν. Αττικής). Η χρηματοδότηση της ανωτέρω Πράξης επιμερίζεται ως ακολούθως:Τη συμμετοχή στην παραπάνω πρόσκληση είχε αποφασίσει το δημοτικό συμβούλιο τον Απρίλιο του 2019 και την συμπλήρωση της απόφασης σε συνεδρίασή του τον Σεπτέμβριο του 2019.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png