Συζητήθηκε από την Διοικούσα Επιτροπή του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, το Πρακτικό Ι για το Πολεοδομικό Σχέδιο Αίγινας και Αγκιστρίου.

 
Με ικανοποιητικούς ρυθμούς φαίνεται ότι προχωράει η διαδικασία που αφορά στον ηλεκτρονικό διαγωνισμό, για την εκπόνηση της μελέτης "Τοπικό Πολεοδομικό Σχέδιο Αίγινας και Αγκιστρίου".

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.
Στις 9 Νοεμβρίου 2021, πραγματοποιήθηκε, μέσω τηλεδιάσκεψης η τακτική συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας. Σύμφωνα με το πρακτικό, η Επιτροπή Διαγωνισμού διαπίστωσε ότι έχουν υποβληθεί 14 προσφορές, εκ των οποίων μετά από απόφαση της Διοικούσας Επιτροπής απορρίφθηκε η μία, με βάση την εισήγηση της Επιτροπής Διαγωνισμού.

Υπενθυμίζεται ότι το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος, είναι η αναθέτουσα αρχή για την μελέτη με τίτλο: "Tοπικό Πολεοδομικό Σχέδιο των Δήμων Αίγινας και Αγκιστρίου", της οποίας η περίληψη της προκήρυξης είχε δημοσιευθεί στις 18 Αυγούστου 2021, με ημερομηνία προθεσμίας λήξης υποβολής των προσφορών στις 30 Σεπτεμβρίου 2021. Περισσότερα για το έργο μπορείτε να διαβάσετε εδώ.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png