Άγονη η διαδικασία για την προμήθεια και τοποθέτηση στεγάστρων αναμονής επιβατών, σε οχτώ περιοχές της Αίγινας. Τι αναφέρει η απόφαση Δημάρχου.

apofasi-dimarxou-stegastra.jpg

Με την απόφαση δημάρχου 140/2023 που δημοσιεύθηκε στις 10 Μαρτίου 2023, κηρύχθηκε ως άγονος ο διαγωνισμός της απευθείας ανάθεσης, για την προμήθεια και τοποθέτηση στεγάστρων αναμονής επιβατών, σε οχτώ περιοχές της Αίγινας, διότι στη σχετική πρόσκληση που έγινε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε 6 οικονομικούς φορείς, δεν υποβλήθηκε καμία προσφορά, από κανέναν προμηθευτή.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.
Στην ίδια απόφαση ορίζεται η σύνταξη εκ νέου, μελέτης και πρωτογενούς αιτήματος,  κατόπιν επανεκτίμησης του προϋπολογισμού και των τεχνικών προδιαγραφών της προμήθειας.

Το έργο βρισκόταν στο Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμους Αίγινας για το 2022, ενώ η έγκριση της συμμετοχής στο πρόγραμμα "Φιλόδημος", ψηφίστηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο τον Απρίλιο του 2019. Η ένταξη του έργου έγινε τον Φεβρουάριο του 2021.

Τα νέα στέγαστρα, σύμφωνα με την Τεχνική Μελέτη του έργου, που έχει συνταχθεί από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Αίγινας, έχουν προγραμματιστεί να τοποθετηθούν: στη στάση αφετηρίας Αίγινας στην γραμμή Αίγινα - Πέρδικας, στη στάση τέρμα Πέρδικας, στη στάση του Καποδιστριακού Ορφανοτροφείου, στη στάση Λαζάρου Πλάκες, στη στάση Παντελάρου, στη στάση Κολέτση, στη στάση Λιμάνι Σουβάλας και στη στάση Λαλαούνη.Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png