Έξι θέσεις ΙΔΟΧ ενέκρινε το ΥΠΕΣ, για το Λιμενικό Ταμείο Αίγινας, για τη στελέχωση υπηρεσιών που παρέχουν έργο έναντι αντιτίμου 2023.

limeniko-tameio-aeginas-00.jpg

Έξι θέσεις ΙΔΟΧ ενέκρινε το ΥΠΕΣ για το Λιμενικό Ταμείο Αίγινας για το 2023. Πιο συγκεκριμένα το Υπουργείο Εσωτερικών ενέκρινε την πρόσληψη εκατόν σαράντα (140) ατόμων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για χρονικό διάστημα έως οκτώ (8), έως εννέα (9) ή έως έντεκα (11) μήνες και τη σύναψη μιας (1) σύμβασης μίσθωσης έργου για χρονικό διάστημα έως ένα (1) έτος στους φορείς του παρακάτω πίνακα, για τη στελέχωση υπηρεσιών που παρέχουν έργο έναντι αντιτίμου. 

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.
antitimo-ota-2023.jpg
Η πρόσληψη του ανωτέρω προσωπικού θα γίνει σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 38 έως και 42 του ν. 4765/2021 (ΦΕΚ 6 Α’) ή με τις διατάξεις του άρθρου 6 του Ν. 2527/1997 όπως ισχύει καθώς και αυτές του π.δ. 524/1980 κατά περίπτωση, αναφέρει η απόφαση.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png