Την χορήγηση χρηματικού βοηθήματος 6.000 ευρώ σε τέσσερις κατοίκους της Αίγινας ενέκρινε το Δημοτικό Συμβούλιο, για την αντιμετώπιση δυσβάσταχτου κόστους ιατρικής περίθαλψης και θεραπείας. 

20230426_232502-dim.jpg

Την χορήγηση χρηματικού βοηθήματος 6.000 ευρώ συνολικά και ισόποσα, σε τέσσερις δημότες και κατοίκους της Αίγινας ενέκρινε το Δημοτικό Συμβούλιο, στη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στις 26η Απριλίου 2023. Ο δήμαρχος κ. Γιάννης Ζορμπάς ανέφερε στα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου ότι σύμφωνα με το άρθρο 202 παρ.2 του Ν.3463/06, το δημοτικό συμβούλιο μπορεί με απόφασή του να χορηγεί σε εξαιρετικές περιπτώσεις καθώς και για την αντιμετώπιση έκτακτης και σοβαρής ανάγκης στους οικονομικά αδύνατους κατοίκους και πολύτεκνους είδη διαβιώσεως ή περιθάλψεως, κυρίως ιατροφαρμακευτικής και νοσοκομειακής. Με τους ίδιους όρους επιτρέπεται να χορηγούνται χρηματικά βοηθήματα. 

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.
Οι τέσσερις δημότες και κάτοικοι της Αίγινας έπειτα από αίτηση που υπέβαλαν με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, ζήτησαν οικονομική ενίσχυση από το Δήμο, καθώς αντιμετωπίζουν ανυπέρβλητα προβλήματα υγείας και σοβαρές οικονομικές δυσκολίες. Το δημοτικό συμβούλιο κλήθηκε να εγκρίνει την οικονομική ενίσχυση των ανωτέρω προσώπων και να διαθέσει την πίστωση.

Τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου αποφάσισαν ομόφωνα ότι:

Ι. Εγκρίνουν τη χορήγηση χρηματικού βοηθήματος έξι χιλιάδων ευρώ (6.000 €) συνολικά, το οποίο κατανέμεται ισόποσα στον καθένα από τους τέσσερις δημότες και κατοίκους Αίγινας για την αντιμετώπιση του δυσβάσταχτου κόστους ιατρικής περίθαλψης και θεραπείας των βλαβών στην υγεία τους καθώς και των σοβαρών δυσκολιών στις οποίες έχουν περιέλθει.

ΙΙ. Η δαπάνη θα επιβαρύνει τον Κ.Α 00.6733 του σκέλους των εξόδων του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2023 όπου έχει προβλεφθεί επαρκής πίστωση.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png