Πρόσληψη προσωπικού στο Δήμο Αίγινας, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την κάλυψη εποχικών-περιοδικών αναγκών έτους 2023.

apofasi-dimarxou-proslipseis-2023.jpg

Ο δήμαρχος Αίγινας κ. Γιάννης Ζορμπάς, μετά και την σχετική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου 941ΚΩ68-ΚΗΔ  και την βεβαίωση πιστώσεων της Οικονομικής Υπηρεσίας, για την πρόσληψη έκτακτου προσωπικού για την κάλυψη εποχικών-περιοδικών αναγκών έτους 2023, ανακοίνωσε σήμερα την πρόσληψη εποχικού προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου δίμηνης διάρκειας για τη στελέχωση των υπηρεσιών του Δήμου Αίγινας. 

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Ειδικότερα οι προς πρόσληψη ειδικότητες έχουν ως ακολούθως: 

screenshot.562.png

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι από Δευτέρα 12 Ιουνίου 2023 (ημερομηνία ανάρτησης ανακοίνωσης) έως και 14 Ιουνίου 2023 ημέρα Τετάρτη (η καταληκτική ώρα υποβολής αιτήσεων είναι στις 15:00΄). Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση συνοδευόμενη από τα απαιτούμενα κατά περίπτωση δικαιολογητικά που απαιτούνται, στο Γραφείο Πρωτοκόλλου του Δήμου Αίγινας και στην ακόλουθη διεύθυνση : Δήμος Αίγινας, Οινώνης 3, Αίγινα, ΤΚ 18010.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να έχουν περισσότερες πληροφορίες στην σχετική ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του Δήμου Αίγινας.



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png