Το Υπουργείο Εσωτερικών ενέκρινε τις δεκαεννέα θέσεις σε υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα, που είχε υποβάλει ο Δήμος Αίγινας στον προγραμματισμό προσλήψεων.

proslipseis-ypoyrgeiou-apofasi.jpg

Δεκαεννέα θέσεις  σε υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας έως οκτώ μήνες, ενέκρινε το Υπουργείο Εσωτερικών για το Δήμο Αίγινας, σύμφωνα με τον παρακάτω πίνακα, που περιλαμβάνεται στην σχετική απόφαση η οποία δημοσιεύθηκε σήμερα (λανθασμένα αναγράφεται από την αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου Εσωτερικών "Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου"). 

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.





screenshot.564.png

Υπενθυμίζεται ότι την σχετική απόφαση είχε λάβει το Δημοτικό Συμβούλιο σε συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στις 30 Μαρτίου 2023, με εισήγηση του δημάρχου κ. Γιάννη Ζορμπά, μετά από την σχετική πρόσκληση του Υπουργείου Εσωτερικών. Μάλιστα, σε εκείνη τη συνεδρίαση ο δήμαρχος κ. Γιάννης Ζορμπάς, είχε υπογραμμίσει τους αργούς ρυθμούς με τον οποίους γίνονται οι διαδικασίες από το κράτος, γεγονός που την προηγούμενη χρονιά είχε ως αποτέλεσμα οι υπάλληλοι να διατεθούν στο Δήμο μετά τον Δεκαπενταύγουστο, δηλαδή μετά την περίοδο όπου οι ανάγκες του Δήμου Αίγινας είναι αυξημένες σε μεγάλο βαθμό.

Το σχετικό δημοσίευμα του Aegina Portal για τον προγραμματισμό των προσλήψεων μπορείτε να το διαβάσετε αναλυτικά εδώ. Στον πίνακα που ακολουθεί μπορείτε να δείτε τις δεκαεννέα θέσεις ανά κλάδο και ειδικότητα.

screenshot.461-proslipseis.png
Η πρόσληψη του προσωπικού θα γίνει σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 38 έως και 42 του ν. 4765/2021 (ΦΕΚ 6 Α’).




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png