Εγκρίθηκε η παραχώρηση εκδοτηρίου εισιτηρίων στη Hellenic Seaways στο λιμάνι της Αγίας Μαρίνας. Αύριο ξεκινούν τα δρομολόγια του aero highspeed.

20230423_161123-agia-marina.jpg

Θετική ήταν η απόφαση του Δ.Σ. του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Αίγινας, το οποίο στη συνεδρίαση της 29ης Ιουνίου 2023, συζήτησε το από 23-06-2023 αίτημα της Hellenic Seaways για την παραχώρηση εκδοτηρίου εισιτηρίων στο λιμάνι της Αγίας Μαρίνας. 

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Σύμφωνα με τα πρακτικά της συνεδρίασης το Δ.Σ. αποφάσισε ομόφωνα (4 υπέρ και 1 παρών - επί 5 παρισταμένων μελών επί συνόλου 9) ότι εγκρίνει την παραχώρηση εκδοτηρίου εισιτηρίων στο Λιμένα Αγ. Μαρίνας εντός της Χερσαίας Ζώνης Λιμένα αρμοδιότητας του Δ.Λ.Τ. Αίγινας, στην Εταιρεία  Hellenic Seaways  για τα Υ/Γ- Ε/Γ κατ΄ εξαίρεση για χρονικό διάστημα μικρότερου του ενός έτους, καθώς όλες οι παραχωρήσεις δίνονται για ένα έτος, ωστόσο επειδή λειτουργεί για πρώτη φορά το λιμάνι της Αγ. Μαρίνας θα παραχωρηθεί μόνο για φέτος, για το αιτούμενο χρονικό διάστημα από 01/07/2023 έως και 10/09/2023. Επίσης το Δ.Σ. αναφέρει πως παραχωρεί ολόκληρο το εκδοτήριο επιφάνειας 8τμ και όχι 4τ.μ.όπως αιτείται η εταιρεία, έναντι ανταλλάγματος 672,00€ στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και το 3% υπέρ ΕΚΟΕΜΝ.

Επίσης, στην απόφαση προβλέπεται ότι σε περίπτωση που το εκδοτήριο ζητηθεί προς χρήση από κάποια άλλη Ναυτική εταιρία, τότε θα γίνει διαχωρισμός στο ήμισυ του εκδοτηρίου με αντίστοιχη αλλαγή του μισθώματος.

Σημειώνεται ότι από αύριο 1 Ιουλίου 2023 το καινούργιο λιμάνι της Αγίας Μαρίνας αποκτά δρομολόγια με πλοία aero highspeed της Hellenic Seaways από το λιμάνι του Πειραιά στην Αγία Μαρίνα και από το λιμάνι της  Αγίας Μαρίνα προς Πειραιά. 

Φωτογραφία από το αρχείο του Aegina Portal.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png