Προεγκρίθηκε διακήρυξη για έργο αντιπυρικών ζωνών και παρόδιων καθαρισμών, στις περιοχές Σουβάλα, Αγίοι και Βρούβα, προϋπολογισμού 217.660 ευρώ.

dasos-apofasi-ypoerxo.JPG

Στο πλαίσιο του προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020, το Δασαρχείο Πειραιά ήταν ένας από τους δικαιούχους που είχαν ενταχθεί στην Πράξη του Μέτρου 8, Υπομέτρου  8.3: "Πρόληψη ζημιών σε δάση εξαιτίας δασικών πυρκαγιών, φυσικών καταστροφών και καταστροφικών συμβάντων", Δράση 8.3.1: "Δασικές Πυρκαγιές", τον Μάιο του 2021. 

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Ο τίτλος του υποέργου ήταν "Κατασκευή εστεγασμένων αντιπυρικών ζωνών και παρόδιοι καθαρισμοί εκατέρωθεν του δασικού και επαρχιακού οδικού δικτύου στις περιοχές Σουβάλα-Άγιοι-Βρούβα της Νήσου Αίγινας".

Την Τετάρτη από τη Διεύθυνση Συντονισμού και Επιθεώρησης Δασών του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, δημοσιεύθηκε η απόφαση για την προέγκριση της διακήρυξης. 

Η προέγκριση αφορά τα σχέδια των τευχών διακήρυξης και τη διαδικασία με την οποία θα προκηρύσσονταν το συγκεκριμένο υποέργο το οποίο έχει συνολικό προϋπολογισμό  217.660,39 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png