Η κατανομή του ποσού για την κάλυψη της δαπάνης του προσωπικού καθαριότητας, στις σχολικές μονάδες της Αίγινας, Σεπ - Δεκ 2023.

sxoleia-anoigma.jpg

Δημοσιεύθηκε σήμερα η απόφαση της κατανομής του ποσού, για την κάλυψη της δαπάνης μισθοδοσίας του προσωπικού καθαριότητας, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, στις σχολικές μονάδες της χώρας. Το ποσό το οποίο κατανέμεται στο Δήμο Αίγινας είναι 38.796 ευρώ, με μέγιστο αριθμό ωρών ημερήσιας απασχόλησης 53 και μέγιστο αριθμό προσλαμβανομένων ατόμων 18. 

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Οι αριθμοί που αφορούν τον μέγιστο αριθμό ωρών ημερήσιας απασχόληση και τον μέγιστο αριθμό προσλαμβανομένων ατόμων, παραμένουν σταθεροί, όπως αυτοί είχαν εγκριθεί από το Υπουργείο Εσωτερικών για το διδακτικό έτος 2021-2022. Αντίστοιχα ήταν τα μεγέθη και για το διδακτικό έτος 2022-2023. Η κατανομή αφορά το διδακτικό έτος 2023- 2024 και για χρονικό διάστημα έως και το Δεκέμβριο του 2023. 

Η απόφαση που υπογράφει ο αναπληρωτής Υπουργός Θεόδωρος Λιβάνιος αναφέρει μεταξύ άλλων τα ακόλουθα: "Κατανέμουμε, από το λογαριασμό του Υπουργείου Εσωτερικών που τηρείται στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων με τον τίτλο «Κεντρικοί Αυτοτελείς Πόροι των Δήμων», συνολικό ποσό ύψους 34.058.862,00 € σε Δήμους της Χώρας, για την κάλυψη της δαπάνης μισθοδοσίας προσωπικού σε θέσεις προσωπικού καθαριότητας με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας ίσης με το διδακτικό έτος 2023-2024, σε σχολικές μονάδες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης συμπεριλαμβανομένων και των μειονοτικών σχολείων, αρμοδιότητας των οικείων Δήμων, για το χρονικό διάστημα έως και το Δεκέμβριο του 2023, ως ακολούθως:

screenshot.715.pngscreenshot.714.png
Τα  ποσά καταβάλλονται στους δικαιούχους Δήμους με Χρηματική Εντολή του Υπουργείου Εσωτερικών προς το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png