Υπογράφηκε η σύμβαση για την εκπόνηση της αρχιτεκτονικής μελέτης του κλειστού γηπέδου.

20220628_131002-grafeio-dimarxou.jpg
Στις 18 Σεπτεμβρίου 2023, ο δήμαρχος Αίγινας κ. Γιάννης Ζορμπάς υπέγραψε με τον ανάδοχο του έργου, τη σύμβαση με τίτλο "Αρχιτεκτονική μελέτη κλειστού γυμναστηρίου Αίγινας", προϋπολογισμού 24.000 ευρώ (στην τιμή περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ). 

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Αντικείμενο της σύμβασης είναι η ανάθεση σύνταξης μελέτης για την αναθεώρηση της Αρχιτεκτονικής Μελέτης του Κλειστού Γυμναστηρίου Αίγινας. Η χρήση των παλαιών μελετών της ΓΓΑ για το Γυμναστήριο Αίγινας όπως αρχικά είχε προβλεφθεί, καθίσταται αδύνατη καθώς οι μελέτες αυτές είναι πλέον ανεφάρμοστες, λόγω νεότερων κανονισμών με πρωτεύοντα τον ΚΕΝΑΚ. Για το λόγο αυτό απαιτείται αναθεώρηση της αρχικής μελέτης.

Σύμφωνα με το πρωτογενές αίτημα της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Αίγινας τα παραδοτέα του έργου είναι: 1) Επιλογή παραδοχών και κανονισμών που διέπουν τη μελέτη 2) Σύνταξη προσχεδίων με χωροθέτηση στο οικόπεδο 3) Σύνταξη των απαραίτητων σχεδίων και εκθέσεων.

Η σύμβαση θα έχει διάρκεια τεσσάρων μηνών από την ημερομηνία υπογραφής της και θα εκπονηθεί σε ένα στάδιο. Η χρηματοδότηση προέρχεται από ιδίους πόρους και θα βαρύνει τον Κ.Α. - 30.7411.02 του προϋπολογισμού του έτους 2023 κατά 24.800 ευρώ.
 


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png