Την πρόσληψη έκτακτου προσωπικού για την αντιμετώπιση των απρόβλεπτων αναγκών, από τις βροχοπτώσεις της 6ης Σεπτεμβρίου 2023 ανακοίνωσε ο Δήμος Αίγινας.

dimos-aeginas-anakoinosi-proslipseon.jpg
Με απόφαση του Δημάρχου Αίγινας κ. Γιάννη Ζορμπά και μετά από σχετική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου στη συνεδρίαση της 16ης Οκτωβρίου 2023, ανακοινώθηκε σήμερα η πρόσληψη έκτακτου προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για την αντιμετώπιση απρόβλεπτων και επειγουσών αναγκών που προέκυψαν από τις ισχυρές βροχοπτώσεις που εκδηλώθηκαν την 6η Σεπτεμβρίου 2023. 

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Πιο συγκεκριμένα ο δήμαρχος Αίγινας ανακοίνωσε την πρόσληψη έκτακτου προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για την αντιμετώπιση απρόβλεπτων και επειγουσών αναγκών που προέκυψαν από τις ισχυρές βροχοπτώσεις που εκδηλώθηκαν την 6η Σεπτεμβρίου 2023 στο Δήμο Αίγινας έως την 6η Μαΐου 2024, στις ακόλουθες ειδικότητες:

screenshot.925.png
 
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι από 19 Οκτωβρίου 2023 (ημερομηνία ανάρτησης ανακοίνωσης) έως και 24 Οκτωβρίου 2023 ημέρα Τρίτη (η καταληκτική ώρα υποβολής αιτήσεων είναι στις 15:00΄). Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση συνοδευόμενη από τα απαιτούμενα κατά περίπτωση δικαιολογητικά που απαιτούνται, στο Γραφείο Πρωτοκόλλου του Δήμου Αίγινας και στην ακόλουθη διεύθυνση : Δήμος Αίγινας, Οινώνης 3, Αίγινα, ΤΚ 18010.
 


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png