Συγκροτήθηκε η τριμελής επιτροπή του διαγωνισμού για τα Οχυρά στην Πέρδικα, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2023.

20220716_211325-oxyra-perdikas.jpg
 
Συνέχεια σήμερα στο ζήτημα του διαγωνισμού για τα Οχυρά στην Πέρδικα, που θα διενεργηθεί από την ΥΠΑΑΠΕΔ την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2023, για το γεωτεμάχιο 318.215 τ.μ. ιδιοκτησίας του Ταμείου Εθνικού Στόλου. Σύμφωνα με το σχετικό έγγραφο της απόφασης, που έχει ημερομηνία 24 Οκτωβρίου 2023 και με την οποία συγκροτήθηκε η τριμελής επιτροπή, αυτή θα είναι είναι αρμόδια για την ορθή διεξαγωγή του διαγωνισμού και τη σύνταξη του πίνακα κατάταξης των συμμετεχόντων.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Στον αντίποδα το Δημοτικό Συμβούλιο της Αίγινας, στη συνεδρίαση της 16ης Οκτωβρίου 2023, προχώρησε σε έκδοση ψηφίσματος διαμαρτυρίας, για την προκήρυξη του εν λόγω διαγωνισμού. Αν και μέχρι αυτή τη στιγμή το κείμενο του ψηφίσματος δεν έχει αναρτηθεί, η απόφαση αναμένεται να περιλαμβάνει και προτάσεις εκπροσώπων συλλόγων του νησιού, που κατατέθηκαν στην ίδια συνεδρίαση.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png