Κατακυρώθηκε ο διαγωνισμός για το έργο: "Επισκευή τμημάτων επιστρώσεων δαπέδων κεντρικού λιμένα Αίγινας".

S1410072-anodomes-limani.JPG
Στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, που πραγματοποιήθηκε στις 27 Φεβρουαρίου 2024, κατακυρώθηκε ο διαγωνισμός για το έργο: "Επισκευή τμημάτων επιστρώσεων δαπέδων κεντρικού λιμένα Αίγινας". 

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.
Το έργο αφορά την αποκατάσταση της ανωδομής του μωλίσκου στον χώρο πλαγιοδέτησης των ιπτάμενων δελφινιών, καθώς και των φθορών των δαπέδων του χερσαίου χώρου, όπισθεν των εκδοτηρίων εισιτηρίων στον Κεντρικό Λιμένα Αίγινας.

Πιο συγκεκριμένα στις παρεμβάσεις περιλαμβάνονται:

• Έξαλλες καθαιρέσεις του φθαρμένου σκυροδέματος των δαπέδων όπισθεν των εκδοτηρίων εισιτηρίων, καθώς και της ανωδομής του μωλίσκου στον χώρο πλαγιοδέτησης των ιπτάμενων δελφινιών, χωρίς την χρήση εκρηκτικών υλών.

• Άρση και επανατοποθέτηση των υποκείμενων της ανωδομής του μωλίσκου, συμπαγών τεχνητών ογκολίθων στην σωστή θέση λόγω μετακίνησής τους, με την βοήθεια δύτη, οι εργασίες του οποίου θα πληρωθούν απολογιστικά.
• Αποκατάσταση εκ νέου της ανωδομής του μωλίσκου σε όλο το πλάτος του, με επίστρωση οπλισμένου σκυροδέματος κατηγορίας C30/37, πάχους 1,00 m.
• Κατασκευή νέων δαπέδων κυκλοφορίας, σε όλη την επιφάνεια όπισθεν των εκδοτηρίων εισιτηρίων στον κεντρικό λιμένα Αίγινας, με επίστρωση οπλισμένου σκυροδέματος κατηγορίας C30/37, πάχους 20 cm.
• Επεξεργασία της τελικής επιφάνειας όλων των επιστρώσεων σκυροδέματος με επίπαση σκληρυντικού υλικού.

Στη συνεδρίαση της 27ης Φεβρουαρίου 2024,  εγκρίθηκε το από 16/01/2024 3ο πρακτικό του διαγωνισμού και κατακυρώθηκε ο διαγωνισμός στον οικονομικό φορέα, που προσέφερε την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει τιμής, με μέσο ποσοστό 16%, επί των τιμών του τιμολογίου μελέτης, συνολικού ποσού 214.187,11 ευρώ (πλέον Φ.Π.Α. 24%).Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png