Σύμφωνη η διατύπωση γνώμης του Δημοτικού Συμβουλίου, για την δημοπράτηση των παραλιών: Σαρπά, Αγ. Βασιλείου, Βαγίας και Α' Μαραθώνα, από την Κτηματική Υπηρεσία Πειραιά.

apofasi-paralion.jpg
Ομόφωνη ήταν η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για τη διατύπωση σύμφωνης γνώμης του, σχετικά με τη δημοπράτηση τμημάτων του αιγιαλού του νησιού, από την Κτηματική Υπηρεσία Πειραιά, για απλή χρήση και εκμετάλλευση για τα έτη 2024-2025.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.
Το συμβούλιο έλαβε υπόψιν του έγγραφο της Κτηματικής Υπηρεσίας Πειραιά – Νήσων και Δυτικής Αττικής, που ανέφερε τα ακόλουθα:

"Παρακαλούμε όπως γνωμοδοτήσετε αναφορικά με τις προς δημοπράτηση θέσεις παραλιών για απλή χρήσης της χωρικής σας αρμοδιότητας για τα έτη 2024-2025, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 9 παρ.1 και του άρθρου 23 παρ. 6 περ. (β) του Ν.5092/2024. Οι προς δημοπράτηση θέσεις της χωρικής σας αρμοδιότητας είναι:

Α) Σαρπά, 112,96 τ.μ. Ομπρέλες – Ξαπλώστρες
Β) Άγιος Βασίλειος – Α’ Πλαζ 45 τ.μ. Θαλάσσια Μέσα Αναψυχής
Γ) Βαγία, 200 τ.μ. Ομπρέλες – Ξαπλώστρες
Δ) Α΄ Πλαζ Μαραθώνα, 150 τ.μ. Ομπρέλες – Ξαπλώστρες"

Η απόφαση που δημοσιεύθηκε σήμερα, αφορά συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε στις 20 Μαρτίου 2024.Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png