Δημοσιεύθηκε η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος της Κτηματικής Υπηρεσίας, για τον ηλεκτρονικό διαγωνισμό παραχώρησης παραλιών, που βρίσκονται στο Δήμο Αίγινας.

diakyriksi-paralies-00.jpg
Δημοσιεύθηκε σήμερα η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, που αφορά τη διακήρυξη της Κτηματικής Υπηρεσίας Πειραιά - Νήσων και Δυτικής Αττικής, με θέμα την παραχώρηση του δικαιώματος απλής χρήσης αιγιαλού και κοινόχρηστής παραλίας, με ηλεκτρονική δημοπρασία. 

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Ανάμεσα στις παραλίες  περιλαμβάνονται, υπό δημοπράτηση παραλίες του Δήμου Αίγινας, στις περιοχές: 

  • Σαρπά, 
  • Αγίου Βασιλείου Α' Πλαζ, 
  • Βαγία 
  • Μαραθώνας  Α' Πλαζ

Ο δημόσιος πλειοδοτικός ηλεκτρονικός διαγωνισμός για την παραχώρηση του δικαιώματος απλής χρήσης αιγιαλού και κοινόχρηστης παραλίας, θα πραγματοποιηθεί στις 3 Ιουνίου 2024.

Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά την διακήρυξη στην ιστοσελίδα της Διαύγειας, κάνοντας click εδώ. Σχετική ανακοίνωση αναμένεται να υπάρξει και στην ιστοσελίδα του Δήμου Αίγινας.

Υπενθυμίζεται ότι το Δημοτικό Συμβούλιο Αίγινας, σε συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στις 20 Μαρτίου 2024, διατύπωσε ομόφωνα θετική  γνώμη, σχετικά με τη δημοπράτηση τμημάτων του αιγιαλού του νησιού, από την Κτηματική Υπηρεσία Πειραιά, για απλή χρήση και εκμετάλλευση για τα έτη 2024-2025.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png