Υπογράφηκε η σύμβαση για την προμήθεια ενός λεωφορείου και ενός κλειστού ημιφορτηγού συνολικού κόστους 204.600 ευρώ.

20231002_090156.jpg

Υπογράφηκε την Τρίτη 4 Ιουνίου 2024, η σύμβαση για την προμήθεια ενός λεωφορείου και ενός κλειστού ημιφορτηγού συνολικού κόστους 204.600 ευρώ, με συμβαλλόμενους τον δήμαρχο Αίγινας κ. Γιάννη Ζορπά και τον εκπρόσωπο του οικονομικού φορέα, αναδόχου του σχετικού δημόσιου ηλεκτρονικού διαγωνισμού. 

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.
Ο διαγωνισμός είχε κατακυρωθεί από την Δημοτική Επιτροπή που συνεδρίασε στις 17 Απριλίου 2024,

Το κόστος του λεωφορείου είναι 169.880 ευρώ με τον ΦΠΑ 24% και το κόστος του κλειστού ημιφορτηγού 34.720 ευρώ με τον ΦΠΑ 24%.

Σύμφωνα με την σχετική εισήγηση του δημάρχου κ. Γιάννη Ζορμπά, ως προέδρου της επιτροπής, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες μαθητών και δημοτών σε έκτακτες περιπτώσεις, μετακίνηση για πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου, εκδρομές, επισκέψεις, μετακινήσεις για αθλητικές διοργανώσεις,  ήταν αναγκαία η προμήθεια ενός λεωφορείου. Η εν λόγω προμήθεια είχε ήδη καταστεί και εξακολουθεί να είναι απολύτως αναγκαία.

Η έλλειψη μέσου μαζικής μεταφοράς για τις υπηρεσιακές τακτικές και έκτακτες μετακινήσεις του προσωπικού του Δήμου Αίγινας και έκτακτες για πολίτες, μαθητές, καθώς και ατόμων που τελούν σε οικονομική αδυναμία, είναι ένα κώλυμα στην ομαλή και απρόσκοπτη χρήση των υπηρεσιών του Δήμου και η άρση του ενισχύει την ίση πρόσβαση για όλους/ες σε βασικά αγαθά, π.χ παιδεία, υγεία – ευ ζην, αθλητισμός πολιτισμός.

Σύμφωνα με την σύμβαση που υπογράφηκε ο χρόνος παράδοσης δεν μπορεί να είναι μεγαλύτερος από δώδεκα μήνες από την υπογραφή της σύμβασης. Τα υπό προμήθεια οχήματα, θα είναι καινούργια, και θα παραδοθούν πλήρως συναρμολογημένα και έτοιμα για κυκλοφορία. Στο αντικείμενο της προμήθειας περιλαμβάνεται, η εκπαίδευση και υποστήριξη, από την οριστική παραλαβή των οχημάτων, του προσωπικού του Δήμου από τον προμηθευτή. 

Φωτογραφία από το αρχείο του Aegina Portal


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png