Με τον κανονισμό τιμολόγησης του 2022 και χωρίς το τέλος ταφής, η εισφορά του Δήμου Αίγινας για το 2024 προς τον ΕΔΣΝΑ.

pinakas-timologisis-2024-2.jpg
Μετά την κατάργηση της παραγράφου 5 του άρθρου 38 του Ν. 4819/21 στην οποία οριζόταν ότι: «Το τέλος ταφής συνυπολογίζεται κατά την κατάρτιση του κανονισμού τιμολόγησης των ΦοΔΣΑ, συμπεριλαμβάνεται στο ετήσιο κόστος διαχείρισής τους και κατανέμεται στο σύνολο των Ο.Τ.Α.. α’ βαθμού, σύμφωνα με τον κανονισμό τιμολόγησης" και την απόφαση 17/2024 της Εκτελεστικής Επιτροπής του ΕΔΣΝΑ, θα διαβιβαστεί σχετικό αίτημα προς την ΔΕΗ Α.Ε. για παρακράτηση της εισφοράς των Δήμων – μελών του για το 1ο τρίμηνο του έτους. 

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Στην εισήγηση τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής έλαβαν υπόψη τον Κανονισμό Τιμολόγησης του έτους 2022 έτσι όπως εκδόθηκε σύμφωνα με την υπ’ αρ. 4/22 Α.Δ.Σ. με βάση το διαχειριστικό κόστους έτους 2020 χωρίς να συνυπολογίζεται σε αυτό η Περιβαλλοντική Εισφορά του έτους 2024.

Τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής αποφάσισαν ομόφωνα και ενέκριναν την προσωρινή τιμολογιακή πολιτική του Ε.Δ.Σ.Ν.Α. έτους 2024. 

Ακολουθεί ο σχετικό πίνακας:

pinakas-timologisis-2024.jpg
Υπενθυμίζεται σχετικό δημοσίευμα του Aegina Portal όπου παρουσιάζεται ο πίνακας προσωρινής εισφοράς 2022 με και χωρίς τέλος ταφής. Σύμφωνα με το παρακάτω πίνακα που προέρχεται από το δημοσίευμα, η εισφορά που καλείται να πληρώσει ο Δήμος Αίγινας είναι η ίδια, χωρίς βέβαια το τέλος ταφής.

screenshot.1072.jpg



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png