Την εγκατάσταση πτυσσόμενης τέντας, για τη επέκταση της σκιάς στην πέργκολα της προβλήτας των ταχυπλόων, αποφάσισε το  Λιμενικό Ταμείο.

pergola-iptamenon.jpg

Την εγκατάσταση πτυσσόμενης τέντας, στην ξύλινη κατασκευή, που χρησιμοποιείται ως χώρος αναμονής των επιβατών, στην προβλήτα που πλαγιοδετούν τα ταχύπλοα επιβατικά, αποφάσισε σε χθεσινή, δια περιφοράς, συνεδρίασή του το Διοικητικό Συμβούλιο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου''. 

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με την υπό αριθμό πρωτοκόλλου 10982/05-07-2024 εντολή του δημάρχου Αίγινας κ. Γιάννη Ζορμπά, διενεργήθηκε αυτοψία όπου διαπιστώθηκε η ανάγκη επέκτασης της σκίασης της υπάρχουσας δίρριχτης πέργκολας από συνθέτη ξυλεία και στοιχεία οροφής στην σκεπή.

Η ανάγκη εστιάζεται στο ότι δεν επαρκεί πλέον η έκταση της σκίασης για να καλύψει το πλήθος επιβατών που στέκονται σε αναμονή προς επιβίβαση στα ταχύπλοα επιβατικά που πλαγιοδετούν πλησίον της πέργκολας.

Προτάθηκε η εγκατάσταση με προσαρμογή κατασκευής τέντας, ολοκληρωμένου συστήματος με σπαστούς βραχίονες, σύμφωνα με τις προδιαγραφές που αναφέρονται στην υπ’ αρ. πρωτ. 10982/8-7-2024 Τεχνική
Έκθεση της Τ.Υ. του Δήμου Αίγινας με θέμα: «Εκπόνηση μελέτης για την εγκατάσταση κατασκευής πτυσσόμενης σκίασης επί των δύο όψεων της ξύλινης κατασκευής σκιάστρου επιβατών στη Χερσαία Ζώνη Λιμένα Αίγινας». 

Μειοψήφησαν οι κ.κ. Θεριανός Στυλιανός και Δέδες Ευάγγελος, οι οποίοι ψήφισαν αρνητικά στο θέμα καθώς θεωρούν ότι θα έπρεπε να συζητηθεί σε τακτική συνεδρίαση.

Φωτογραφία από το αρχείο του Aegina Portal.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png