Ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, για την οικονομική ενίσχυση δημοτών, που αντιμετωπίζουν ανυπέρβλητα προβλήματα υγείας και σοβαρές οικονομικές δυσκολίες.

dimotiko-simvoulio-aeginas.jpg

Ομόφωνα αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο, στη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στις 4 Ιουλίου 2024, την έγκριση της χορήγησης, χρηματικού βοηθήματος 1.000 και 2.000 ευρώ αντίστοιχα, σε δημότες, κατοίκους της Αίγινας, που έπειτα από αίτηση, η οποία συνοδευόταν από τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, ζήτησαν οικονομική ενίσχυση από το Δήμο, καθώς αντιμετωπίζουν σοβαρές οικονομικές δυσκολίες και ανυπέρβλητα προβλήματα υγείας. 

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Τα συγκεκριμένα βοηθήματα, σύμφωνα με την παρ. 2 του άρθρου 202 του Ν.3463/2006, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, είναι αφορολόγητα, δεν υπόκεινται σε οποιαδήποτε κράτηση, δεν κατάσχονται ούτε συμψηφίζονται με ήδη βεβαιωμένα χρέη προς Δημόσιο, ασφαλιστικά ταμεία, Ο.Τ.Α. και νομικά πρόσωπα αυτών ή πιστωτικά ιδρύματα και δεν υπολογίζονται στα εισοδηματικά όρια για την καταβολή οποιασδήποτε άλλης παροχής κοινωνικού ή προνοιακού χαρακτήρα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png