Στο Δήμο Αίγινας εγκρίθηκαν 18 τμήματα για το πρόγραμμα "Άθληση για Όλους", από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Επιτυχής η έκβαση της πρωτοβουλίας από την αντιδημαρχία αθλητισμού.

stivos-aegina-00.jpg

Με απόφαση που υπογράφει ο Αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας Θρησκευμάτων και Αθλητισμού Ιωάννης Βρούτσης και δημοσιεύθηκε σήμερα, εγκρίθηκαν 4.933 τμήματα Γενικά Δομημένα Μεγάλης Διάρκειας ΠΑγΟ περιόδου 2024-2025. Για τον Δήμο Αίγινας, έχουν εγκριθεί συνολικά 18 τμήματα, που παρουσιάζονται στον πίνακα που ακολουθεί.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για πρωτοβουλία της αντιδημαρχίας αθλητισμού. Την εισήγηση για τα σχετικά θέματα είχε φέρει προς έγκριση ο αντιδήμαρχος κ. Νίκος Μαρίνος

screenshot.1606.png
screenshot.1607.png

Σύμφωνα με την σχετική απόφαση:

Έναρξη ορίζεται η 01-10-2024 και ως ημερομηνία λήξης των ανωτέρω τμημάτων ορίζεται η 31-07-2025.

Σύμφωνα με το Οργανωτικό Πλαίσιο Λειτουργίας ΠΑγΟ και τις Κανονιστικές Εγκυκλίους και οδηγίες του Υπουργείου Εσωτερικών, την ευθύνη πρόσληψης και κάλυψης του κόστους πληρωμής των Π.Φ.Α., που απαιτούνται για τη λειτουργία των ανωτέρω τμημάτων, φέρουν οι φορείς υλοποίησης των Προγραμμάτων. 

Για θέματα που σχετίζονται με τον τύπο και το περιεχόμενο των διάρκειας έως οκτώ μηνών συμβάσεων των Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής (άρθρο 38 ν.4765/2021), οι φορείς πρέπει να απευθύνονται στο Υπουργείο Εσωτερικών.

Οι ΠΦΑ που προσλαμβάνονται για την κάλυψη των αναγκών υλοποίησης των ανωτέρω τμημάτων, απασχολούνται αποκλειστικά σε αυτά για όλο το διάστημα της σύμβασής τους.

Ενστάσεις για τις εγκρίσεις γίνονται δεκτές εντός δέκα  εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία δημοσίευσης της παρούσης.

Με τη δημοσίευση της παρούσης οι φορείς καλούνται να ακολουθήσουν το Χρονοδιάγραμμα Υλοποίησης Ενεργειών, σύμφωνα με το άρθρο 6 του Ο.Π. (ΦΕΚ Β’ 461).


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png