Τμήματα άσκησης ατόμων με αναπηρίες και εκδήλωση αθλητικού χαρακτήρα εγκρίθηκαν στο πρόγραμμα "Άθληση για Όλους", για τον Δήμο Αίγινας.

programmata-pago-dimos-aeginas.jpg
Με απόφαση που υπέγραψε ο Αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας Θρησκευμάτων και Αθλητισμού Ιωάννης Βρούτσης, στις 19 Ιουλίου 2024, εγκρίθηκαν τρία ακόμη τμήματα στο Δήμο Αίγινας, στο πλαίσιο του προγράμματος "Άθληση για Όλους", για την περίοδο 2024-2025. 


Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Έτσι, στο σύνολο των 18 τμημάτων, που είχαν εγκριθεί στο πλαίσιο του ίδιου προγράμματος, δύο τμήματα άσκησης ατόμων με αναπηρίες, και ένα τμήμα που αφορά εκδηλώσεις αθλητικού χαρακτήρα.

Σύμφωνα με την σχετική απόφαση:

Έναρξη ορίζεται η 01-10-2024 και ως ημερομηνία λήξης των ανωτέρω τμημάτων ορίζεται η 31-07-2025.

Σύμφωνα με το Οργανωτικό Πλαίσιο Λειτουργίας ΠΑγΟ και τις Κανονιστικές Εγκυκλίους και οδηγίες του Υπουργείου Εσωτερικών, την ευθύνη πρόσληψης και κάλυψης του κόστους πληρωμής των Π.Φ.Α., που απαιτούνται για τη λειτουργία των ανωτέρω τμημάτων, φέρουν οι φορείς υλοποίησης των Προγραμμάτων. 

Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για πρωτοβουλία της αντιδημαρχίας αθλητισμού. Την εισήγηση για τα σχετικά θέματα είχε φέρει προς έγκριση ο αντιδήμαρχος κ. Νίκος Μαρίνος.



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png