Εγκρίθηκε το τέταρτο πρακτικό του διαγωνισμού για το Πολεοδομικό Σχέδιο Αίγινας - Αγκιστρίου. Ένωση Οικονομικών Φορέων ο προσωρινός μειοδότης. 

diagonismos-tee.jpg
Στις 7 Αυγούστου 2024 ο πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας κ. Γιώργος Ν. Στασινός, υπέγραψε την απόφαση με την οποία γίνεται αποδεκτό το Πρακτικού ΙV της Επιτροπής Διενέργειας του Διαγωνισμού και την ανάδειξη Προσωρινών Αναδόχων των συμβάσεων των δώδεκα  Τμημάτων του Διαγωνισμού. 

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.





Υπενθυμίζεται ότι η Αίγινα και το Αγκίστρι βρίσκονταν μαζί στον πρώτο κύκλο των 12 πιλοτικών μελετών των Τοπικών Πολεοδομικών Σχεδίων (ΤΠΣ). 

Οι δύο δήμοι βρίσκονται στο δωδέκατο τμήμα του διαγωνισμού, συνολικής εκτιμώμενης αξίας 662.774 ευρώ (πλέον Φ.Π.Α. 24%), όπου προσωρινός μειοδότης ανακηρύχθηκε Ένωση Οικονομικών Φορέων πέντε εταιριών, με οικονομική προσφορά 511.283 ευρώ (χωρίς Απρόβλεπτα και ΦΠΑ), με μέση τεκμαρτή έκπτωση 8,20% επί του συνόλου της προεκτιμώμενης αμοιβής της Υπηρεσίας και με συνολική βαθμολογία 83,31.

Στο ίδιο έγγραφο ο πρόεδρος του ΤΕΕ υπογράφει τη συνέχιση του διαγωνισμού με τη διαδικασία της κατακύρωσης και την αποστολή έγγραφης ειδοποίησης στην Ένωση Οικονομικών Φορέων για την υποβολή των δικαιολογητικών των προσωρινών αναδόχων. Επίσης την ανάρτηση της παρούσας απόφασης στη Διαύγεια και στο ΕΣΗΔΗΣ και όπου αλλού απαιτείται προς ενημέρωση όλων των συμμετεχόντων οικονομικών φορέων. 

Κατά της παρούσας απόφασης χωρεί προδικαστική προσφυγή, σύμφωνα με τα άρθρα 360 έως 372 του Ν.4412/2016, όπως ισχύει.

Υπενθυμίζεται ότι στις 18 Δεκεμβρίου 2023, είχε δημοσιευθεί η περίληψη προκήρυξης του διαγωνισμού του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, για την εκπόνηση μελέτης με προεκτιμώμενη αμοιβή άνω των ορίων του ν. 4412/2016,  για το Τοπικό Πολεοδομικό Σχέδιο των Δήμων Αίγινας και Αγκιστρίου. Σημειώνεται ότι ο αρχικό διαγωνισμός, η προκήρυξη του οποίου είχε δημοσιευθεί στις 18 Αυγούστου 2021, δεν έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα. 

Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά το δημοσίευμα του Aegina Portal "Επανεκκίνηση για το Πολεοδομικό Σχέδιο των Δήμων Αίγινας και Αγκιστρίου", όπου περιέχονται αναλυτικά οι σχετικές πληροφορίες.



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png