Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα, την παραχώρηση της κλειστής αίθουσας του ΕΠΑΛ, στον Αθλητικό Όμιλο Αίγινας «Σαρωνικός», για το έτος 2024 - 2025.

volley-epal-00.jpg

Με ομόφωνη απόφασή του το Δημοτικό Συμβούλιο της Αίγινας, αποφάσισε στη συνεδρίαση της 28ης Αυγούστου 2024, ότι εγκρίνει το από 31/07/2024 αίτημα του Αθλητικού Ομίλου Αίγινας «Σαρωνικός» και παραχωρεί την κλειστή αίθουσα του ΕΠΑΛ για χρήση προπονήσεων και αγώνων πετοσφαίρισης στα πρωταθλήματα που συμμετέχουν οι ομάδες του Α.Ο.Α. Σαρωνικός για την χρονική περίοδο 2024 – 2025, με την δυνατότητα εισόδου 35 φιλάθλων (μέγιστος αριθμός εισόδου φιλάθλων). 

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Επισημαίνεται ότι στο κλειστό προπονητήριο του Σχολικού Συγκροτήματος του ΕΠΑΛ Αίγινας το οποίο λειτουργεί ως χώρος άθλησης των μαθητών του σχολείου στο μάθημα της γυμναστικής, καθώς και προπονήσεων και αγώνων της ομάδας Πετοσφαίρισης του Α.Ο.A. Σαρωνικού, δεν έχει πραγματοποιηθεί απολύτως καμία παρέμβαση για αύξηση χωρητικότητας ως προς τον αριθμό των θεατών από την αρχική πρώτη ημέρα λειτουργίας του. Επίσης δεν έχουν γίνει κατασκευές οι οποίες να επηρεάζουν προς το δυσμενέστερο την στατική επάρκεια και την παθητική πυροπροστασία της
εγκατάστασης.

Το αίτημα παραχώρησης της κλειστής αίθουσας του ΕΠΑΛ, από το Δ.Σ. του Α.Ο.Α. Σαρωνικός, ήταν το ακόλουθο:

Κύριε Πρόεδρε και αξιότιμα μέλη του Δ.Σ.

Αναφερόμενοι στο πιο πάνω θέμα και σύμφωνα με τον Ν. 4479/2017 ΦΕΚ 29/6/17 (τροποποίηση Ν2275/1999) περί αδειοδότησης αθλητικών εγκαταστάσεων, ζητάμε την παραχώρηση της κλειστής αίθουσας του ΕΠΑΛ για χρήση προπονήσεων και αγώνων πετοσφαίρισης στα πρωταθλήματα που συμμετέχουν οι ομάδες μας για την χρονική περίοδο 2024 -2025 και με την δυνατότητα εισόδου 35 φιλάθλων (μέγιστος αριθμός εισόδου φιλάθλων). Για την σωστή και ασφαλή χρήση της αίθουσας, την πλήρη ευθύνη φέρει το Σωματείο μας.

Για το Δ.Σ. του Α.Ο.Α. Σαρωνικός

Ο Πρόεδρος                Η Γεν. Γραμματέας
Μαρία Πιττακά          Χρυσούλα Αποστολίδου

Η απόφαση αυτή πήρε αύξ. Αριθ. 115/2024


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png