Η αγωνιστική κίνηση του Σαββατοκύριακου στην Αίγινα.

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των ομάδων του νησιού μας σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλεϋ. Την Κυριακή η ΑΕ Σαρωνικός φιλοξενείται από τον Ατρόμητο Κερατσινίου στο γήπεδο της Χαραυγής στις 12.30, ενώ το παιδικό τμήμα του συλλόγου παίζει και αυτό εκτός έδρας, στο Μοσχάτο με την ομώνυμη ομάδα το Σάββατο στις 11.30. Στο μπάσκετ την Κυριακή στις 12.00, ο Σαρωνικός αντιμετωπίζει την Ελευσίνα εκτός έδρας και για το πρωτάθλημα mini, ο Σαρωνικός υποδέχεται τον Πορφύρα το Σάββατο στις 11.00. Τέλος για το βόλεϋ και το πρωτάθλημα των πανκορασίδων της ΕΣΠΑΔΑ, η Αιγιναία-Σαρωνικός φιλοξενεί τον Απολλώνιο Κερατσινίου την Κυριακή στις 13.00 στο κλειστό του ΕΠΑΛ.


Η ΑΕ Σαρωνικός πηγαίνει στο γήπεδο της Χαραυγής με στόχο τη νίκη. Αντίπαλός της ο Ατρόμητος Κερατσινίου που βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία και οι παίκτες του Γιώργου Γκοβερίνου είναι αποφασισμένοι να επιστρέψουν στις επιτυχίες. Απόντες από το Κυριακάτικο παιχνίδι θα είναι ο τραυματίας Πάλλης και ο Γκοτσούλιας (ζήτησε και πήρε άδεια λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων), ενώ η συμμετοχή του Σκλαβαινα είναι αμφίβολη. Κατά τα άλλα η προετοιμασία της ομάδας συνεχίζεται κανονικά και χωρίς περαιτέρω προβλήματα. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 12.30 και θα γίνει στο γήπεδο της Χαραυγής.

Το παιδικό τμήμα του Ανδρέα Θεοχαρίδη παίζει με το Μοσχάτο εκτός έδρας και ο τεχνικός της ομάδας περιμένει από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις. Οι ακαδημίες της ΑΕ Σαρωνικός το Σάββατο θα βρίσκονται στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Βάρης όπου θα έχουν σειρά φιλικών αγώνων με τις αντίστοιχες ακαδημίες της Arsenal. Οι προπονητές των ακαδημιών μας, Βαγγέλης Μαργαρώνης και Θανάσης Μπακόμητρος θα κοουτσάρουν τα τέσσερα τμήματα της ομάδας μας στα οποία τα απαρτίζουν αθλητές που είναι γεννημένοι τις χρονιές 2000-01, 2002-03,2004-05 και 2006-07.
Στο μπάσκετ και τη Δ' ΕΣΚΑΝΑ, ο Σαρωνικός παίζει ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι με την Ελευσίνα εκτός έδρας, και ο τεχνικός Πέτρος Καρβούνης περιμένει από τους παίκτες του να τα δώσουν όλα για τη νίκη. Η προετοιμασία της ομάδας συνεχίζεται χωρίς προβλήματα και όλοι ευελπιστούν στην κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα. Στο παιχνίδι του α' γύρου ο Σαρωνικός είχε επιβληθεί της Ελευσίνας με 58-54. Στο πρωτάθλημα mini, ο Σαρωνικός φιλοξενεί το Σάββατο στις 11:00 τον Πορφύρα, με τα πιτσιρίκια να θέλουν να προσθέσουν άλλη μία καλή εμφάνιση στο πρωτάθλημα που συμμετέχουν.

Τέλος για το βόλεϋ η Αιγιναία-Σαρωνικός αντιμετωπίζει τον Απολλώνιο Κερατσινίου στο κλειστό του ΕΠΑΛ, με τα κορίτσια του Κυριάκου Καμπερίδη αφού δυσκόλεψαν αρκετά την Ηλιούπολη την περασμένη αγωνιστική, να επιθυμούν να κάνουν το ίδιο και με την ομάδα του Κερατσινίου. Το πρώτο σερβίς θα ξεκινήσει στις 13:00.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png