Η αγωνιστική κίνηση του Σαββατοκύριακου στην Αίγινα.

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των ομάδων του νησιού μας σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλεϋ. Την Κυριακή η ΑΕ Σαρωνικός αντιμετωπίζει τον Άρη Αμφιάλης στις 14.30, ενώ το παιδικό τμήμα του συλλόγου υποδέχεται τον Ερμή Κορυδαλλού την Κυριακή στις 12.00. Στο μπάσκετ ο Σαρωνικός φιλοξενεί τον Λέοντα Μοσχάτου την Κυριακή στις 12.00 και το παιδικό τμήμα παίζει εκτός έδρας με την Καστέλα στις 12.00. Επίσης στο μπάσκετ και το πρωτάθλημα mini, ο Σαρωνικός φιλοξενείται στο κλειστό της Δραπετσώνας από την ομώνυμη ομάδα το Σάββατο στις 10.45. Τέλος στο βόλεϋ η Αιγιναία-Σαρωνικός παίζει την Κυριακή εκτός έδρας με τον Άρη Αμφιάλης. Το παιχνίδι θα γίνει στο κλειστό στις Σιταποθήκες και το πρώτο σέρβις θα ξεκινήσει στις 14.15.


Η ΑΕ Σαρωνικός μετά την ήττα της περασμένης Κυριακής (4-0 από την Οδηγήτρια), φιλοξενεί τον Άρη Αμφιάλης. Η ομάδα του Γιώργου Γκοβερίνου θέλει τη νίκη κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο όπως είναι ο Άρης. Από το παιχνίδι αυτό θα λείψουν οι τραυματίες Πάλλης και Σκλάβαινας,ενώ αμφίβολος είναι ο Σκουλαρίκης. Κατά τα άλλα η προετοιμασία της ομάδας συνεχίζεται χωρίς προβλήματα. Ο Σαρωνικός στην προσπάθειά του για την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού,ανακοίνωσε δύο μεταγραφές. Πρόκειται για τον επιθετικό Κώστα Κοντοδήμο (έχει φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα του Σαρωνικού) και τον αμυντικό Βασίλη Ζουμπανιώτη (υπηρετεί στο Α/Τ Αίγινας) . Και των δύο τα δελτία είναι έτοιμα και ο τεχνικός της ομάδας θα αποφασίσει αν θα βρίσκονται στην αποστολή για το ματς της Κυριακής.

Στο μπάσκετ και τη Δ' ΕΣΚΑΝΑ ο Σαρωνικός φιλοξενεί τον Λέων Μοσχάτου. Το παιχνίδι είναι εξ' αναβολής και είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα της Αίγινας, καθώς με νίκη ο Σαρωνικός θα κάνει άλλο ένα αποφασιστικό βήμα για την άνοδο στη Γ' ΕΣΚΑΝΑ. Το ευχάριστο είναι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα απουσιών και όλοι ευελπιστούν στην κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα. Την περασμένη αγωνιστική ο Σαρωνικός είχε επιβληθεί με 69-59 (στην παράταση) των Απρόβλεπτων στον Κορυδαλλό. Το παιδικό τμήμα της κας Χριστίνας Τούση στα πλαίσια της τελευταίας αγωνιστικής, αντιμετωπίζει την Καστέλα εκτός έδρας. Στο παιχνίδι του Α' γύρου η μάδα μας είχε κερδίσει με 73-52 εντός έδρας. Το τμήμα mini του μπασκετικού Σαρωνικού παίζει με τη Δραπετσώνα εκτός έδρας και θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις. Οι προπονήσεις συνεχίζονται κανονικά υπό τις οδηγίες του Φίλιππα Τζίτζη.

Τέλος στο πρωτάθλημα των παν κορασίδων της ΕΣΠΕΔΑ, η Αιγιναία-Σαρωνικός παίζει την Κυριακή με τον Άρη Αμφιάλης εκτός έδρας. Οι νεαρές αθλήτριες του Κυριάκου Καμπερίδη είναι έτοιμες για άλλη μία δύσκολη αναμέτρηση. Στόχος της ομάδας είναι μια καλή εμφάνιση που θα γίνει αρωγός για μια καλή συνέχεια.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png