Η αγωνιστική κίνηση του Σαββατοκύριακου στην Αίγινα.

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των ομάδων της Αίγινας σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Την Κυριακή η ΑΕ Σαρωνικός φιλοξενεί την Ελλάς Ποντίων στις 14.15, ενώ το παιδικό τμήμα του συλλόγου υποδέχεται τον Ερμή Κορυδαλλού το Σάββατο στις 10.30. Στο μπάσκετ ο Σαρωνικός φιλοξενεί την Αιξωνή Γλυφάδας την Κυριακή  στις 12.00 και το τμήμα mini του μπασκετικού Σαρωνικού, παίζει με τον Προφήτη Ηλία το Σάββατο στις 11.00 εντός έδρας. Το παιδικό τμήμα μπάσκετ του Σαρωνικού έχει ρεπό, ενώ το πρωτάθλημα των πανκορασίδων της ΕΣΠΕΔΑ στο βόλεϋ τελείωσε την περασμένη Κυριακή.



Ο Σαρωνικός μετά το σπουδαίο διπλό της περασμένης Τετάρτης (23η αγ. 1-0 τον Ίκαρο εκτός) φιλοξενεί την Ελλάς Ποντίων με στόχο τη νίκη. Η ομάδα του Γιώργου Γκοβερίνου προετοιμάζεται για το παιχνίδι της Κυριακής, και οι ποδοσφαιριστές του νεαρού τεχνικού δείχνουν αποφασισμένοι για την κατάκτηση των τριών βαθμών. Για το παιδικό πρωτάθλημα του Πειραιά, η ΑΕ Σαρωνικός φιλοξενεί τον Ερμή Κορυδαλλού με στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του συλλόγου, προετοιμάζονται για το παιχνίδι του Σαββάτου κάτω από τις οδηγίες του Ανδρέα Θεοχαρίδη.

Στο μπάσκετ και τη Δ' ΕΣΚΑΝΑ, ο Σαρωνικός θα υποδεχτεί την ομάδα της Αιξωνής. Το παιχνίδι ήταν προγραμματισμένο για την προηγούμενη Κυριακή, άλλα αναβλήθηκε λόγω των κακών καιρικών συνθηκών. Θυμίζουμε ότι το παιχνίδι είναι κεκλεισμένων των θυρών, καθώς η ομάδα του νησιού μας έχει τιμωρηθεί με μία αγωνιστική από την επιτροπή της Δ' ΕΣΚΑΝΑ. Το τζάμπολ είναι προγραμματισμένο την Κυριακή στις 12.00 στο ανοικτό γήπεδο της Αίγινας. Το τμήμα mini του Φίλιππα Τζίτζη, υποδέχεται τον Προφήτη Ηλία και έχει σαν στόχο την συνέχιση των τελευταίων καλών εμφανίσεων. Το παιχνίδι θα γίνει το Σάββατο και θα ξεκινήσει στις 11.00.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png