Η αγωνιστική κίνηση του Σαββατοκύριακου στην Αίγινα.

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των ομάδων του νησιού μας σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλεϋ. Την Κυριακή στις 16.00 η ΑΕ Σαρωνικός θα φιλοξενήσει το Μοσχάτο, ενώ το παιδικό τμήμα του συλλόγου θα υποδεχτεί την Ένωση Ρέντη το Σάββατο στις 11.30. Στο μπάσκετ ο Σαρωνικός φιλοξενεί την Κυριακή στις 12.00 τον Ερμή Αργυρούπολης, ενώ το τμήμα mini του μπασκετικού Σαρωνικού θα παίξει το Σάββατο στις 11.00 με τη Δραπετσώνα εντός έδρας. Τέλος για το βόλεϋ η Αιγιναία-Σαρωνικός θα αντιμετωπίσει την Ευρυάλη εκτός έδρας την Κυριακή στις 14.00.

Επιστροφή στις επίσημες υποχρεώσεις του πρωταθλήματος του Πειραιά μετά από μια εβδομάδα καθώς το περασμένο Σάββατο διεξήχθη ο τελικός του κυπέλλου. Η ΑΕ Σαρωνικός φιλοξενεί την κάτοχο του κυπέλλου Πειραιά ομάδα του Μοσχάτου (νίκησε 1-0 τον Εθνικό) για την 26η αγωνιστική. Η ομάδα του νησιού μας προετοιμάζεται χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα για το συγκεκριμένο παιχνίδι κόντρα στην πρωτοπόρο στη βαθμολογία ομάδα του Μοσχάτου. Ο τεχνικός του συλλόγου Γιώργος Γκοβερίνος τόνισε στους ποδοσφαιριστές του πως πρέπει να παρουσιαστούν εξαιρετικά προσεκτικοί, και με διάθεση για καλό ποδόσφαιρο. Το παιχνίδι θα γίνει την Κυριακή και θα ξεκινήσει στις 16.00. Διαβάστε περισσότερα...

Το παιδικό τμήμα του Ανδρέα Θεοχαρίδη φιλοξενεί το Σάββατο στις 11.30 την Ένωση Ρέντη με στόχο τη νίκη. Η προπόνηση των νεαρών αθλητών συνεχίζεται κανονικά και ο νεαρός τεχνικός θέλει να δει την ομάδα του να συνεχίζει τις πολύ καλές εμφανίσεις.

Στο μπάσκετ και τη Δ' ΕΣΚΑΝΑ, ο Σαρωνικός αντιμετωπίζει την Κυριακή τον Ερμή Αργυρούπολης. Το παιχνίδι έχει τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον για την νησιώτικη ομάδα, καθώς με πιθανή νίκη θα βρεθεί μια ανάσα από την άνοδο στη Γ' ΕΣΚΑΝΑ. Γι' αυτό η διοίκηση και οι καλαθοσφαιριστές του Σαρωνικού, καλούν το φίλαθλο κόσμο της Αίγινας να συμπαρασταθεί στην ομάδα για το πολύ κρίσιμο παιχνίδι της Κυριακής. Το ματς θα διεξαχθεί στο ανοικτό γήπεδο του νησιού μας και το τζάμπολ έχει οριστεί στις 12.00. Το τμήμα mini θέλει κόντρα στη Δραπετσώνα να συνεχίσει τις ελπιδοφόρες του εμφανίσεις. Τα νεαροί αθλητές του Σαρωνικού θα έχουν την ευκαιρία να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους μπροστά στο κοινό της Αίγινας, καθώς το παιχνίδι θα γίνει στο γήπεδο του νησιού μας το Σάββατο στις 11.00.

Τέλος για το πρωτάθλημα κατάταξης της ΕΣΠΕΔΑ, η Αιγιναία-Σαρωνικός ταξιδεύει στη Γλυφάδα για να αντιμετωπίσει την Ευρυάλη. Το παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής θα γίνει την Κυριακή και θα ξεκινήσει στις 14.00. Τα κορίτσια του Κυριάκου Καμπερίδη μετά την πολύ καλή εμφάνιση στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, πηγαίνουν με αισιοδοξία για το έδρας παιχνίδι αυτό. 


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png