Η αγωνιστική κίνηση του Σαββατοκύριακου στην Αίγινα.

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των ομάδων της Αίγινας σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και στίβο. Την Κυριακή η ΑΕ Σαρωνικός θα υποδεχτεί την Ολυμπιάδα στις 15.30, ενώ στο μπάσκετ ο Σαρωνικός θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Λέοντα Μοσχάτου την Κυριακή στις 12.00. Τέλος το Σάββατο θα διεξαχθεί το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Στίβου Παμπαίδων Β' και Παγκορασίδων Β', με το σύλλογο Ο.Α.Κ. Αίγινας να συμμετέχει με 12 αθλητές. Οι αγώνες θα γίνουν στις εγκαταστάσεις του Αγ.Κοσμά.

Αναλυτικά η αγωνιστική κίνηση του Σαββατοκύριακου στην εκπομπή Offside, βράδυ Παρασκευής 10-12 στο ραδιόφωνο του Aegina Portal



Ο Σαρωνικός για την 28η αγωνιστική του Πειραιά, φιλοξενεί την Ολυμπιάδα με στόχο τη νίκη. Η ομάδα του Γιώργου Γκοβερίνου, μετά τη μεγάλη νίκη την περασμένη Κυριακή (1-0 το Μοσχάτο 26η αγων.) θέλει να συνεχίσει νικηφόρα για πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι. Στις τάξεις της ομάδας υπάρχει ικανοποίηση για τα τελευταία αποτελέσματα, άλλα όπως τόνισε στους παίκτες του ο νεαρός τεχνικός 'να κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά' και 'να τελειώσουμε το πρωτάθλημα όσο το δυνατό πιο ψηλά στη βαθμολογία'. Η ομάδα του νησιού μας έχει ένα ματς λιγότερο, καθώς την περασμένη Τετάρτη για την 27η αγωνιστική, επρόκειτο να αντιμετωπίσει το Φοίνικα Αγ.Σοφίας εκτός έδρας, αλλά το παιχνίδι αναβλήθηκε λόγω της απεργίας των καραβιών. Η προετοιμασία του Σαρωνικού συνεχίζεται χωρίς προβλήματα δημιουργώντας έτσι ένα ευχάριστο πρόβλημα για τον προπονητή της ομάδας. Διαβάστε περισσότερα...

Στο μπάσκετ και τη Δ' ΕΣΚΑΝΑ, ο Σαρωνικός θα αντιμετωπίσει τον Λέων στο κλειστό του Μοσχάτου, στο κρισιμότερο παιχνίδι της 23ης αγωνιστικής. Το παιχνίδι είναι αρκετά δύσκολο και μια πιθανή νίκη θα φέρει τη νησιώτικη ομάδα μια ανάσα από την άνοδο στη Γ' ΕΣΚΑΝΑ. Οι παίκτες του Πέτρου Καρβούνη συνεχίζουν την προετοιμασία τους χωρίς προβλήματα, και δηλώνουν αισιόδοξοι για τη δύσκολη αυτή αναμέτρηση. Το τζάμπολ έχει οριστεί στις 12.00.

Τέλος το Σάββατο η ομάδα στίβου του νησιού μας θα συμμετάσχει στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Παμπαίδων και Παγκορασίδων Β' , που θα διεξαχθούν στο Στάδιο του Αγ.Κοσμά στο Ελληνικό. Οι αγώνες θα γίνουν πρωί για τα αγόρια και βράδυ για τα κορίτσια. Οι Παγκορασίδες που θα αγωνιστούν είναι οι: Παπαιωάννου Φιλίππα, Αργυράκου Παρασκευή, Φουρναράκου Γεωργία, Λυκούρη Χριστίνα, Γκαρή Βαρβάρα, Βλάχου Βαρβάρα, Κρεούζη Φιλαρέτη, Τζίτζη Κωνσταντίνα, Καρανικόλα Νίκη και Λαβούτα Ζαφειρία. Στο Πρωτάθλημα των  αγοριών θα συμμετάσχουν οι Λορέντζος Σωτήρης και Ζαμπέλης Σίμος.
Ο προπονητής  Βασίλης Ζαμπέλης είναι αισιόδοξος για μια καλή εμφάνιση.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png