Η αγωνιστική κίνηση του Σαββατοκύριακου στην Αίγινα.

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των ομάδων της Αίγινας σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλεϋ. Την Κυριακή η Α.Ε. Σαρωνικού Αίγινας θα φιλοξενήσει τους Νέους Ευγενείας στις 14.00, και στο μπάσκετ ο Σαρωνικός θα υποδεχτεί τον Τελαμώνα την Κυριακή στις 12.00. Τέλος στο βόλεϋ η Αιγιναία-Σαρωνικός θα φιλοξενήσει την ομάδα του Ρέντη στο κλειστό του ΕΠΑΛ, επίσης την Κυριακή στις 12.30.

Η Α.Ε. Σαρωνικός για την 29η και προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος του Πειραιά φιλοξενεί τους Νέους Ευγενείας.  Η ομάδα του Γιώργου Γκοβερίνου μετά τη νίκη της Τετάρτης επί του Φοίνικα Αγ.Σοφίας με σκορ 3-1, θέλει να πετύχει την 7η συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα. Η νησιώτικη ομάδα βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας με 48 βαθμούς, ενώ οι Νέοι Ευγενείας βρίσκονται στην 14η θέση με 18β. Η Κυριακάτικη αντίπαλος του Σαρωνικού, μαζί με το Μαύρο Αετό και το Φοίνικα Αγ.Σοφίας, θα αγωνίζονται από τη νέα χρονιά στη Β' Πειραιά. Ο νεαρός τεχνικός δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών, και είπε στους ποδοσφαιριστές του να ολοκληρώσουν τους εντώς έδρας αγώνες με νίκη. Η ομάδα του νησιού μας θα δώσει το τελευταίο της αγώνα μπροστά στο κοινό της, καθώς την τελευταία αγωνιστική θα παίξει εκτός με την Καστέλα. Το παιχνίδι θα γίνει την Κυριακή και θα ξεκινήσει στις 14.00.

Στο μπάσκετ και τη Δ' ΕΣΚΑΝΑ ο Σαρωνικός αντιμετωπίζει τον Τελαμώνα στα πλαίσια της 24ης αγωνιστικής. Το παιχνίδι είναι εξαιρετικά κρίσιμο για την ομάδα μας, καθώς με πιθανή νίκη ο Σαρωνικός θα  κάνει ένα μεγάλο βήμα για την άνοδο στη Γ' ΕΣΚΑΝΑ. Μάλιστα οι άνθρωποι του συλλόγου το χαρακτήρισαν 'παιχνίδι της χρονιάς' και καλούν το κόσμο της Αίγινας να τους συμπαρασταθεί σε αυτό το κρίσιμο αγώνα. Το παιχνίδι θα γίνει την Κυριακή στις 12.00 στο γήπεδο της Αίγινας. Διαβάστε περισσότερα...

Τέλος στο βόλεϋ και το πρωτάθλημα κατάταξης της ΕΣΠΑΔΑ, η Αιγιναία-Σαρωνικός φιλοξενεί την Κυριακή την ΑΕ Ρέντη. Τα κορίτσια του Κυριάκου Καμπερίδη θέλουν να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις, ενώ η προετοιμασία της ομάδας συνεχίζεται χωρίς προβλήματα. Το παιχνίδι θα γίνει την Κυριακή στο κλειστό του ΕΠΑΛ και το πρώτο σερβίς θα ξεκινήσει στις 12.30.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png