Η αγωνιστική κίνηση της Κυριακής στην Αίγινα.

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης
Με δύο αγώνες συνεχίζονται τα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου και μπάσκετ την Κυριακή. Η Α.Ε. Σαρωνικού Αίγινας φιλοξενείται από την Καστέλλα στο γήπεδο του Ρέντη στις 14.00, ενώ για το μπάσκετ ο Σαρωνικός υποδέχεται την ίδια μέρα τον Ατρόμητο Πειραιώς στις 12.00. Η 30η και τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος Πειραιά, βρίσκει την ΑΕ Σαρωνικός στο γήπεδο του Ρέντη.

Η ομάδα του νησιού μας αφού εξασφάλισε την περασμένη αγωνιστική την 5η (51β.) θέση στη βαθμολογία, πηγαίνει στο Ρέντη με στόχο την 8η συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα. Αντίπαλός της η Καστέλλα που βρίσκεται στην 12η θέση με 30 βαθμούς. Ο τεχνικός της νησιώτικης ομάδας Γιώργος Γκοβερίνος ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να δείξουν την απαιτούμενη σοβαρότητα και να συνεχίσουν τις τελευταίες πολύ καλές εμφανίσεις τους. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί την Κυριακή και θα ξεκινήσει στις 14.00. Διαβάστε περισσότερα...

Στο μπάσκετ και το πρωτάθλημα της Δ' ΕΣΚΑΝΑ, ο Σαρωνικός φιλοξενεί την Κυριακή στις 12.00 τον Ατρόμητο Πειραιά. Το παιχνίδι είναι εξαιρετικά κρίσιμο, καθώς αν η ομάδα της Αίγινας κατακτήσει το ροζ φύλλο αγώνα, θα έχει κάνει ένα μεγάλο βήμα για την άνοδο στη Γ' ΕΣΚΑΝΑ. Ο Ατρόμητος βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις στη βαθμολογία αλλά όπως τόνισε ο προπονητής του συλλόγου Πέτρος Καρβούνης στην κάμερα του Aeginaportal στο παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής (81-71 τον Τελαμώνα)  'δεν παίζει κανένα ρόλο που ο Ατρόμητος είναι στις τελευταίες θέσεις' και ότι 'τέτοια παιχνίδια είναι πιο επικίνδυνα από τα ντέρμπι', ενώ κάλεσε τον κόσμο του νησιού να πάει στο γήπεδο ώστε να χειροκροτήσει τους παίκτες του, καθώς είναι το τελευταίο εντός έδρας ματς του Σαρωνικού.
Επίσης με την παρουσία του κόσμου την Κυριακή, θα δώσει τη δύναμη στους παίκτες για την τελευταία αγωνιστική με την Αμφιάλη.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png