Αθλητικός Όμιλος Ξυλορακέτας Προφήτης Ηλίας Πέρδικας. Απολογισμός Αγώνων Beach Racket (4ης αγωνιστικής) στην Αίγινα

Αθλητικός Όμιλος Ξυλορακέτας Προφήτης Ηλίας Πέρδικας. Δελτίο Τύπου.
Οι αγώνες Beach-Racket στην Αίγινα τελέσθηκαν με μεγάλη επιτυχία αφού αγωνίστηκαν 70 παίκτες από 7 συλλόγους, το σαββατοκύριακο 7 και 8 Σεπτεμβρίου στο χώρο του Δημοτικού Σταδίου της Αίγινας, το νέο γήπεδο στολίδι του Beach-Volley που δημιούργησαν μαζί η Δημοτική Αρχή με το Σύλλογο του Σαρωνικού. Τους αγώνες παρακολούθησαν εκτός των Αιγινητών και πάρα πολλοί εκδρομείς φίλοι της Ρακέτας.
 
Ο ΑΟΞ Αίγινας, το Σάββατο το βράδυ παρέθεσε δεξίωση προς τιμή των αθλητών στον όμορφο χώρο του Ν.Ο. Αίγινας.
 
Με το πέρας των αγώνων ο ΑΟΞ Αίγινας τίμησε τους ανθρώπους της Δημοτικής Αρχής που παρευρέθησαν να παρακολουθήσουν τους αγώνες, τον Δήμαρχο της Αίγινας κ. Σάκη Σακκιώτη και τους Αντιδήμαρχους κ.κ. Φίλιππα Τζίτζη και Παναγιώτη Μαρμαρινό για την προσφορά τους στην Αθλητική νεολαία του νησιού μας.
 
Το Δ.Σ. μας, θέλει να ευχαριστήσει ιδιαίτερα κάποιους ανθρώπους που συνετέλεσαν στη μεγάλη επιτυχία του τουρνουά που χωρίς τη συνεργασία τους θα υπήρχε οργανωτικό έλλειμμα και αυτοί είναι ο Πρόεδρος του Αθλητικού Δημοτικού Οργανισμού κ. Φ. Τζίτζης, ο Αντιπρόεδρος του Α.Ο.Α. Σαρωνικού κ. Στάθης Νικολούζος και από το aegina portal τους κ.κ. Κ. Στριγάρη και Σ. Ρωπαίτη που απέδειξαν πως στηρίζουν επικοινωνιακά κάθε εκδήλωση του νησιού μας.
 
Σας ευχαριστούμε θερμότατα όλους.
Με εκτίμηση,
 Γεώργιος Κοσμάς
 Πρόεδρος Α.Ο.Ξ. Αίγινας

Τα αποτελέσματα της 4ης Αγωνιστικής.


Η 4η αγωνιστική διεξήχθη στις 7 & 8 Σεπτεμβρίου στο νέο υπερσύγχρονο γήπεδο του Αθλητικού Ομίλου ξυλορακέτας Αίγινας (Α.Ο.Ξ.). Παρά την απρόσμενη βροχή του Σαββάτου που ανάγκασε τους διοργανωτές την αλλαγή του προγράμματος των αγώνων η 4η αγωνιστική ολοκληρώθηκε με επιτυχία.
Στις δυάδες ανδρών η υπόθεση τίτλος θα κριθεί στην 5η και τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος αφού η Βούλα με τους Μαραγκό και Βούλγαρη απέσπασε την πρώτη θέση με 343,72 πόντους και η ομάδα των Κρεστένων με τους Μιχαλόπουλο και Πλατανίτη την δεύτερη θέση με 335,93 πόντους. Έτσι οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην κορυφή του πρωταθλήματος με 38 βαθμούς περιμένοντας την τελευταία αγωνιστική να μάθουμε ποιοι θα είναι οι πρωταθλητές στην δύσκολη κατηγορία των ανδρικών δυάδων. Στην Τρίτη θέση και μετά από ένα όμορφο και δυνατό παιχνίδι οι Αλιβιζάτος και Κουβαράς του Πόρτο-Ράφτη με 300,01 πόντους.

Πρώτοι στις μικτές τετράδες οι Βούλγαρης, Μαραγκός, Μυρίλα και Αρεστή της Βούλας με 1060,36 πόντους αγκάλιασαν ( εκτός συγκλονιστικού απροόπτου)  τον τίτλο του 2013 με μία καταπληκτική εμφάνιση που καταχειροκροτήθηκε από όλους. Στην δεύτερη θέση οι Αντωνόπουλος Κ. Αλιβιζάτος,Αποστολοπούλου και Παπαζή του Πόρτο-Ράφτη πάλεψαν μέχρι τέλους κατακτώντας την δεύτερη θέση με 945,34 πόντους. Στην πρώτη τριάδα στην παρθενική της εμφάνιση πλασάρεται μια νέα ομάδα της Κυπαρισσίας με τους Μπαριάμη, Κουσουρή ,Παπανικολάου και Παπανικολάου με 509,92 πόνους.

Μικτές δυάδες οι Αντωνόπουλος και Αποστολοπούλου του Πόρτο –Ράφτη με την τέταρτη πρωτιά (524,14 πόντους) στο πρωτάθλημα απέδειξαν ότι είναι η κορυφαία μικτή δυάδα του πρωταθλήματος και δεν έχουν κάποιο λόγο να ανησυχούν για τον τίτλο. Η δεύτερη θέση στην γενική της 4ης αγωνιστικής ανήκει στην πολλά υποσχόμενη ομάδα του Πόρτο –Ράφτη με τους Κουβαρά και Ζακλακούτη που με 489,59 πόντους δηλώνουν ανταγωνιστικοί όσο ποτέ άλλοτε. Η τρίτη θέση ανήκει στην ομάδα της Βούλας με τους Μαραγκό και Σπυροπούλου με 461,89 πόντους.

Στις τετράδες ανδρών το αδιαφιλονίκητο φαβορί από την αρχή του πρωταθλήματος η ομάδας της Βούλας με τους Μανωλά, Μαραγκό, Βούλγαρη, Αποστολάκη και Γιαννάτο με μία ακόμη πρώτη θέση (765,29 πόντους)ετοιμάζονται να σηκώσουν την κούπα στην τελευταία αγωνιστική. Δύο ομάδες του Πόρτο –Ράφτη στην δεύτερη και Τρίτη θέση αντίστοιχα δείχνουν άμα θέλουν μπορούν να ανέβουν ψηλά. Βασιλακόπουλος ,Γεωργιόπουλος ,Δρίτσας και Μάσβουλας με 747,48 πόντους δεύτεροι. Και Καραμούζης, Στεφανής ,Πλάκιωτης και Τρεπεκλής με 733,4 πόντους τρίτοι.

Ο Πρόεδρος του Α.Ο.Ξ. Αίγινας κ. Γιώργος Κοσμάς απέδειξε για μια φορά ακόμα την αγάπη του και το ενδιαφέρον του για την καταξίωση του αθλήματος φιλοξενώντας με υποδειγματικό τρόπο την 4η αγωνιστική του 3ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach-Racket 2013.

Τους αγώνες τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος της Αίγινας κ. Σάκης Σακιώτης καθώς και ο Αντιδήμαρχος και πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού του δήμου κ. Φίλλιπος Τζίτζης βραβεύοντας τους πρώτους.
 
ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Π.Σ.Α.Ξ.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png