Η αγωνιστική κίνηση του Σαββατοκύριακου στην Αίγινα.

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Πλούσια είναι η αγωνιστική δράση το Σαββατοκύριακο για τις ομάδες του νησιού μας σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλεϋ. Την Κυριακή η ΑΕ Σαρωνικός φιλοξενεί τη Χαραυγή στις 15.00 στο Δημοτικό Στάδιο της Αίγινας. Το Σάββατο το εφηβικό τμήμα παίζει στον Κορυδαλλό με τον Δία στις 13.00, ενώ το παιδικό φιλοξενείται από τον Πειραϊκό στο ΣΕΦ το Σάββατο στις 12.30. Στο μπάσκετ και τη Γ´ ΕΣΚΑΝΑ, ο Σαρωνικός αντιμετωπίζει την Κυριακή τον Τελαμώνα στις 13.00 στη Σαλαμίνα, και το παιδικό παίζει στο βοηθητικό του ΣΕΦ το Σάββατο στις 10.45 με τον Απόλλων Πειραιά.

Τέλος για το πρωτάθλημα της Β´ Εθνικής στο βόλεϋ, οι άνδρες του Σαρωνικού θα υποδεχτούν τον Απολλώνιο το Σάββατο στις 17.30. Η ΑΕ Σαρωνικός μετά το άτυχο αποτέλεσμα της 2ης αγωνιστικής (4-2 από το Μοσχάτο), θέλει την άμεση επιστροφή στις νίκες. Ο τεχνικός Γιώργος Γκοβερίνος δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών πέρα από τον τιμωρημένο Μαργαρώνη. Στη προπόνηση της Πέμπτης ο νεαρός τεχνικός έδειξε το σύστημα που θα παίξει η ομάδα την Κυριακή, και ευελπιστεί να δείξουν οι ποδοσφαιριστές του ανάλογη διάθεση και πάθος με τις δυο πρώτες αγωνιστικές. Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Καρυοφύλλης, με βοηθούς τους Φαγκρίδα και Φώσκολου.

Στο μπάσκετ ο Σαρωνικός μετά την επιτυχημένη πρεμιέρα στο πρωτάθλημα (62-44 τη Νέα Σμύρνη) πηγαίνει στη Σαλαμίνα με στόχο τη κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα. Το παιχνίδι είναι εξαιρετικά δύσκολο, αλλά οι καλαθοσφαιριστές του Πέτρου Καρβούνη είναι απόλυτα προετοιμασμένοι για την αναμέτρηση της Κυριακής.

Στο βόλεϋ το Σάββατο ο αγώνας χαρακτηρίζεται 'ιστορικός' καθώς είναι η πρώτη φορά που αντρικό τμήμα του Σαρωνικού θα αγωνιστεί σε επίσημο πρωτάθλημα στο άθλημα της πετοσφαίρισης. Το πρώτο σέρβις είναι στις 18.30 στο κλειστό του ΕΠΑΛ.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png