Γιώργος Στεφανόπουλος. Ο μεγαλύτερος Έλληνας πυγμάχος μιλά στο Φίλιππο Γαβρίλο και το Aegina Portal.

Έχει χαρακτηριστεί από το διεθνή και ελληνικό τύπο ως ο μεγαλύτερος Έλληνας πυγμάχος. Πήρε μέρος ως αθλητής σε δύο Ολυμπιάδες, έφερε στη χώρα μας ασημένια και χάλκινα μετάλλια συμμετέχοντας σε Ευρωπαϊκούς, Μεσογειακούς και Βαλκανικούς αγώνες. Κατέκτησε τη δεύτερη θέση της παγκόσμιας κατάταξης, αναδείχθηκε πρωταθλητής Ευρώπης στο kick-boxing και είναι από τους λίγους πυγμάχους στον κόσμο που αναδείχθηκε πρωταθλητής για 14 συνεχόμενα χρόνια στη χώρα του. Το 2012 ο Δήμος Περιστερίου μετονόμασε προς τιμήν του το Ολυμπιακό Στάδιο Πυγμαχίας σε "Γιώργος Στεφανόπουλος", αποτίοντας φόρο τιμής στον μοναδικό εν ζωή πυγμάχο αθλητή που δέχεται τέτοια τιμή.

Ο Γιώργος Στεφανόπουλος βρέθηκε στην Αίγινα σήμερα για να επισκεφθεί το παράρτημα του Αριστοτέλειου Πυγμαχικού Συλλόγου, που λειτουργεί στο γυμναστήριο Κούρος. Προπονητής σήμερα στο Αριστοτέλειο Γ.Σ.Π. Πυγμαχίας, παρακολούθησε την προπόνηση των αθλητών του νησιού που συμμετέχουν σε αυτό, παρουσιάζοντας τεχνικές και δίνοντας πολύτιμες πληροφορίες και συμβουλές στους αθλούμενους. Ο Γιώργος Στεφανόπουλος με την ευκαιρία της επίσκεψής του στην Αίγινα μίλησε στο Φίλιππο Γαβρίλο που είναι και ο υπεύθυνος του τμήματος. Η συνέντευξη παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς αποκάλυψε πολλές πτυχές της αθλητικής του προσωπικότητας.

To μαθήματα πυγμαχίας του Αριστοτελείου Πυγμαχικού Συλλόγου γίνονται Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στο γυμναστήριο Κούρος. Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα: 22970 28245 και 6932431281.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png