Η αγωνιστική κίνηση του Σαββατοκύριακου στην Αίγινα.

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των ομάδων της Αίγινας σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλεϋ. Το Σάββατο η Α.Ε Σαρωνικός φιλοξενείται από την ΑΕ Περάματος στις 15.00, το εφηβικό υποδέχεται την Αμφιάλη το Σάββατο στις 11.45, ενώ το παιδικό παίζει εκτός με τη Δραπετσώνα στις 12.00 επίσης το Σάββατο. Στο μπάσκετ την Κυριακή στις 12.00 ο Σαρωνικός αντιμετωπίζει την Ηλεκτρούπολη εντός έδρας, και το παιδικό φιλοξενεί τον Φοίνικα Πειραιά το Σάββατο στις 11.00. Τέλος στο βόλεϋ, δύο παιχνίδια θα γίνουν την Κυριακή στο κλειστό του ΕΠΑΛ. Την αρχή θα κάνουν οι κορασίδες του Σαρωνικού που θα υποδεχτούν το Περιστέρι στις 13.00, και στη συνέχεια οι άνδρες θα αντιμετωπίσουν την Ηλιούπολη στις 15.30.

Η ΑΕ Σαρωνικός το Σάββατο πηγαίνει για ένα και μοναδικό στόχο. Τη νίκη που θα του δώσει πάλι την ηρεμία. Στις τάξεις του ποδοσφαιρικού συλλόγου υπάρχει αισιοδοξία και ο τεχνικός Γιώργος Γκοβερίνος περιμένει την αγωνιστική αντίδραση των παικτών του μετά τα άτυχα αποτελέσματα των δυο τελευταίων αγωνιστικών. Οι προπονήσεις συνεχίζονται χωρίς προβλήματα, ενώ επιστρέφει ο Μαργαρώνης μετά την τιμωρία μίας αγωνιστικής. Το παιχνίδι θα γίνει στο γήπεδο του Περάματος και θα ξεκινήσει στις 15.00, ενώ διαιτητής θα είναι ο Αργύρης με βοηθούς τους Σγάντσο και Μαρινάκη. Το εφηβικό μετά τις δυο πρώτες αγωνιστικές εκτός έδρας (1 νίκη και 1 ισοπαλία) υποδέχεται την Αμφιάλη με στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών. Το συγκρότημα του Ανδρέα Θεοχαρίδη συνεχίζει την σκληρή δουλειά στις προπονήσεις, και όλοι ευελπιστούν στην συνέχεια των πολύ καλών εμφανίσεων της ομάδας.Το παιχνίδι θα γίνει το Σάββατο στο Δημοτικό Στάδιο Αίγινας και θα ξεκινήσει στις 11.45. Το παιδικό ξεκίνησε νικηφόρα το πρωτάθλημα (3-1 τον Πειραϊκό εκτός) και αντιμετωπίζει στην Δραπετσώνα την ομώνυμη ομάδα γα την 2η αγωνιστική. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Βαγγέλη Μαργαρώνη θέλουν να συνεχίσουν το καλό τους ξεκίνημα με ένα θετικό αποτέλεσμα στη Δραπετσώνα. Ο νεαρός τεχνικός δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών, και στο παιχνίδι του Σαββάτου (12.00) θέλει να δει το ίδιο πάθος και προσπάθεια από τους παίκτες του, όπως στο παιχνίδι της πρεμιέρας.

Στο μπάσκετ ο Σαρωνικός υποδέχεται την Ηλεκτρούπολη για την 3η αγωνιστική της Γ' ΕΣΚΑΝΑ. Η νησιώτικη ομάδα μετά την ήττα με 62-59 από τον Τελαμώνα στη Σαλαμίνα, επιστρέφει στην έδρα του με στόχο την άμεση επιστροφή στις νίκες. Η ομάδα του Πέτρου Καρβούνη θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της που είναι το μεγάλο της όπλο. Από την πλευρά τους οι παίκτες θέλουν να συνεχίσουν τη μεγάλη προσπάθεια που ξεκίνησαν φέτος και το παιχνίδι με την Ηλεκτρούπολη είναι μια καλή ευκαιρία. Ο Σαρωνικός μοιράζεται την ίδια θέση με την κυριακάτικη αντίπαλό του, καθώς αμφότεροι στις δύο πρώτες αγωνιστικές έχουν από μια νίκη και μια ήττα. Το παιχνίδι θα γίνει την Κυριακή στο Δημοτικό Γήπεδο του νησιού μας, και το τζάμπολ θα γίνει στις 12.00. Για την 2η αγωνιστική του παιδικού πρωταθλήματος, ο Σαρωνικός φιλοξενεί τον Φοίνικα Πειραιά. Το συγκρότημα της κας Χριστίνας Τούση μετά την εντυπωσιακή του νίκη στην πρεμιέρα (49-19 τον Απόλλων Πειραιά εκτός), θέλει να συνεχίσει το αήττητο στο πρωτάθλημα. Στις τάξεις της ομάδας το ταλέντο περισσεύει, δείχνοντας έτσι ότι το μέλλον τους ανήκει.

Τέλος στο βόλεϋ οι κορασίδες του Σαρωνικού κάνουν πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΔΑ με αντίπαλο το Περιστέρι. Οι νεαρές αθλήτριες είναι απόλυτα έτοιμες για το παιχνίδι της Κυριακής, και θέλουν να συνδυάσουν με νίκη το ντεμπούτο της προπονήτριας Σύλβια Ιβάνοβα με τη φόρμα του συλλόγου. Το πρώτο σέρβις είναι στις 13.00. Την Κυριακή επίσης θα γίνει ο αγώνας του Σαρωνικού με την Ηλιούπολη στο κλειστό του ΕΠΑΛ για την 3η αγωνιστική της Β' Εθνικής. Οι άνδρες του Ηλία Κλώνου (παίκτης-προπονητής) με όπλο το μπλοκ και την σωστή άμυνα θα επιδιώξουν εκμεταλλευόμενοι την έδρα τους, ένα θετικό αποτέλεσμα. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 15.30.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png