Η αγωνιστική κίνηση του Σαββατοκύριακου στην Αίγινα.

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των ομάδων της Αίγινας σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλεϋ. Την Κυριακή η Α.Ε Σαρωνικός φιλοξενείται στις 12.30 από την Οδηγήτρια στο γήπεδο της Χαραυγής, το εφηβικό υποδέχεται την Χαραυγή το Σάββατο στις 12.15, και το παιδικό φιλοξενεί τον Ατρόμητο Πειραιά την Κυριακή στις 11.45. Στο μπάσκετ ο Σαρωνικός παίζει την Κυριακή στις 12.00 με τον Πειραϊκό στο κλειστό 'Π.Σαλπέας', και το παιδικό φιλοξενεί το Σάββατο στις 11.00 τον Πειραϊκό. Στο βόλεϋ οι κορασίδες του Σαρωνικού παίζουν στο κλειστό του Ίλιον με την ομώνυμη ομάδα την Κυριακή στις 15.15.

Αναλυτικά η αγωνιστική κίνηση του διημέρου στην εκπομπή Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Η Α.Ε Σαρωνικός μετά το ισόπαλο (0-0) εντός έδρας αποτέλεσμα με τον Ερμή Κορυδαλλού, έχει ακόμα μια δύσκολη αποστολή. Η ομάδα του νησιού μας θα αντιμετωπίσει την Οδηγήτρια στο γήπεδο της Χαραυγής, ένα παιχνίδι το οποίο είναι εξαιρετικά δύσκολο μιας και η Οδηγήτρια είναι μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Ο τεχνικός του συλλόγου Γιώργος Γκοβερίνος πέρα από την απουσία του τραυματία Κλώνου, δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα απουσιών. Στις τάξεις της ομάδας επικρατεί αισιοδοξία για ένα καλό αποτέλεσμα. Το παιχνίδι θα γίνει την Κυριακή στις 12.30 στο γήπεδο της Χαραυγής.

Στο μπάσκετ και το πρωτάθλημα της Γ' ΕΣΚΑΝΑ, ο Σαρωνικός έχει την Κυριακή πολύ δύσκολη αποστολή καθώς θα αντιμετωπίσει την μοναδική αήττητη ομάδα του πρωταθλήματος και μάλιστα εκτός έδρας. Ο Πειραϊκός στις έξι αγωνιστικές μετράει μόνο νίκες και βρίσκεται μόνος πρώτος στη βαθμολογία με 12 βαθμούς, ενώ ακολουθούν Σαρωνικός και Λέων Μοσχάτου με 11. Ο προπονητής του Σαρωνικού Πέτρος Καρβούνης γνωρίζει τις δυσκολίες του κυριακάτικου παιχνιδιού, και ήδη καταστρώνει τα σχέδιά του για το τρόπο που θα 'χτυπήσει' η ομάδα του τον πρωτοπόρο της Γ' ΕΣΚΑΝΑ.

Τέλος στο βόλεϋ οι κορασίδες του Σαρωνικού πηγαίνουν στο Ίλιον με στόχο τη νίκη. Τα κορίτσια της Σύλβιας Ιβάνοβα μετά την άνετη επικράτησή τους την περασμένη αγωνιστική (3-0 σετ τον Φοίνικα Πειραιά) θέλουν να συνεχίσουν στο ίδιο ρυθμό. Η προετοιμασία των νεαρών αθλητριών συνεχίζεται χωρίς προβλήματα, με την τεχνικό του συλλόγου να περιμένει ανάλογο πάθος και απόδοση, όπως το προηγούμενο ματς. Το αντρικό τμήμα του Σαρωνικού δεν έχει αγωνιστική υποχρέωση καθώς η ομάδα του Μανδραικού αποχώρησε από το πρωτάθλημα, και έτσι η ομάδα του νησιού μας θα πάρει το παιχνίδι στα χαρτιά.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png