Η αγωνιστική κίνηση του Σαββατοκύριακου στην Αίγινα.

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Πλούσια είναι η αγωνιστική δράση για τις ομάδες της Αίγινας το Σαββατοκύριακο σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλεϋ. Την Κυριακή στις 12.30, η ΑΕ Σαρωνικός φιλοξενείται από την Δόξα Πειραιά στο γήπεδο της Νίκαιας, το Σάββατο στις 12.30, το εφηβικό αντιμετωπίζει τον Ιωνικό στο γήπεδο 'Παντ. Νικολαΐδης', και το Σάββατο στις 12.00, το παιδικό φιλοξενεί τον Πειραϊκό. Στο μπάσκετ, την Κυριακή στις 13.00, ο Σαρωνικός παίζει με τον Πήγασο στον Κορυδαλλό, ενώ το Σάββατο στις 11.00, το παιδικό φιλοξενεί τον Απόλλωνα Πειραιά. Τα τμήματα υποδομών του Παναιγινιακού έχουν εκτός έδρας υποχρεώσεις, με το mini να παίζει με την ΑΕ Ρέντη στις 11.00, και το παμπαιδικό με τον Πειραϊκό στις 13.15.

Αναλυτικά η αθλητική κίνηση του διημέρου, αύριο Παρασκευή στην εκπομπή Offside από το ραδιόφωνο του Aegina Portal



Στο βόλεϋ οι κορασίδες του Σαρωνικού αντιμετωπίζουν το Σάββατο στις 10.45 το Περιστέρι στο κλειστό του 9ου Λυκείου Περιστερίου, και οι κορασίδες φιλοξενούνται από τον Φοίνικα Πειραιά στο κλειστό 'Παναγ. Σαλπέας' το Σάββατο στις 14.45. Για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος Πειραιά, η ΑΕ Σαρωνικός αντιμετωπίζει την Δόξα Πειραιά στο γήπεδο της Προοδευτικής. Η αποστολή της νησιώτικης ομάδας μόνο εύκολη δεν είναι, καθώς η ομάδα της Δόξας είναι μια σκληροτράχηλη ομάδα, ιδιαίτερα στην έδρα της. Από την άλλη η ομάδα του Γιώργου Γκοβερίνου, επιζητά τη νίκη ώστε να επιστρέψει η ηρεμία, μετά και την εντός έδρας απρόσμενη ήττα από τον Ατρόμητο Κερατσινίου (0-1) την περασμένη Κυριακή. Απουσίες για το κυριακάτικο παιχνίδι δεν υπάρχουν, και στις τάξεις της ομάδας επικρατεί αισιοδοξία για ένα θετικό αποτέλεσμα. Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Φιλακούρης, με βοηθούς τους Δημητρίου και Παίζη.

Στο μπάσκετ στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Γ' ΕΣΚΑΝΑ, ο Σαρωνικός φιλοξενείται στον Κορυδαλλό από τον Πήγασο, με στόχο την 8η νίκη του στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Πέτρου Καρβούνη βρίσκεται στην 5η θέση με 16 βαθμούς (ένα παιχνίδι λιγότερο) και ο κυριακάτικος αντίπαλός του στην 8η με 15β. Το παιχνίδι αναμένεται αρκετά δύσκολο για την ομάδα του νησιού, αλλά υπάρχει πίστη για άλλη μια εκτός έδρας νίκη.
Τέλος στο βόλεϋ μετά την αναβολή του αγώνα των ανδρών Έσπερος-Σαρωνικός, τα τμήματα κορασίδων και πανκορασίδων έχουν εκτός έδρας αναμετρήσεις. Στις 10.45 οι κορασίδες με το ισχυρό Περιστέρι, και οι πανκορασίδες στις 14.45 με τον Φοίνικα Πειραιά. Στόχος και για τα δύο τμήματα των κοριτσιών του Σαρωνικού είναι μια καλή εμφάνιση και γιατί όχι και νίκη, με την τεχνικό Σύλβια Ιβάνοβα να μην αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png