Συνεζίζεται το τουρνούα "ΑΙΓΙΝΑ με ΠΑΡΕΑ" στο αθλητικό πάρκο SO.C.

Δελτίο Τύπου.
Τα ΤΟΥΡΝΟΥΑ 5Χ5 : «ΑΙΓΙΝΑ με ΠΑΡΕΑ» συνεχίζεται με το 4ο κατά σειρά ΤΟΥΡΝΟΥΑ που θα διεξαχθεί την Κυριακή 12/1/2014 στο αθλητικό πάρκο SO.C. Πρόκειται για φιλικούς αγώνες μεταξύ μη σταθερών ομάδων , από τα παιδιά που έρχονται την ορισμένη για την ηλικία τους ώρα , τις καθορισμένες Κυριακές . Απευθύνεται σε όλα τα παιδιά με όποιο άθλημα και εάν ασχολούνται αλλά και σε όσα δεν ασχολούνται συστηματικά με τον αθλητισμό .

Οι πρώτες 3 διοργανώσεις της σεζόν που διεξήχθησαν μέσα στο 2013 έδειξαν ότι η προσπάθεια αυτή είναι σε καλό δρόμο. ΩΡΕΣ ΑΓΩΝΩΝ Ώρες παιδιών Δημοτικού: 10.00 παιδιά Γ’ και Δ΄ Δημοτικού , 11.00 παιδιά Ε΄ και ΣΤ’ Δημοτικού . Ώρες παιδιών Γυμνασίου : 16.00 παιδιά Α’ Γυμνασίου. 17.00 παιδιά Β’ και Γ΄ Γυμνασίου . Πληροφορίες από τους υπεύθυνους προπονητές :

1) Κρεούζης Σωτήρης (πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής , πιστοποιημένος προπονητής UEFA B, με 20 έτη εμπειρία στο παιδικό & εφηβικό ποδόσφαιρο) .κιν . 6977910737 .
2) Σπυριδάκης Νίκος (πρ. επαγγελματίας ποδοσφαιριστής , Προπονητής UEFA C) . κιν.6934316032
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png