Η αγωνιστική κίνηση του Σαββατοκύριακου στην Αίγινα.

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα του σαββατοκύριακου για τις ομάδες της Αίγινας σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλεϋ. Στο ποδόσφαιρο την Κυριακή η Α.Ε Σαρωνικός φιλοξενεί την Δόξα Πειραιά στις 14.45, το εφηβικό τμήμα αντιμετωπίζει την Ολυμπιάδα εκτός έδρας το Σάββατο στις 12.00, ενώ για το προπαιδικό πρωτάθλημα του Πειραιά η Α.Ε Σαρωνικός υποδέχεται τον Ιωνικό Νικαίας το Σάββατο στις 12.30. Στο μπάσκετ για το πρωτάθλημα της Γ' ΕΣΚΑΝΑ ο Σαρωνικός φιλοξενείται από τον Αστέρα Αγ. Δημητρίου την Κυριακή στις 13.30, και το παιδικό τμήμα του Σαρωνικού παίζει το Σάββατο εκτός έδρας με τον Άρη Γλυφάδας το Σάββατο στις 13.00. Στο βόλεϋ για το πρωτάθλημα των παγκορασίδων της ΕΣΠΕΔΑ ο Σαρωνικός αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Άρτεμις Κορυδαλλού το Σάββατο στις 12.30, και για το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής ανδρών, ο Σαρωνικός φιλοξενείται την Κυριακή στις 14.30 από τον Πανιώνιο.

Αναλυτικά η αθλητική κίνηση του διημέρου, την Παρασκευή στην εκπομπή Offside.



Για την 27η αγωνιστική του Πειραιά η Α.Ε Σαρωνικός υποδέχεται (14.45) στο Δημοτικό Στάδιο της Αίγινας την Δόξα Πειραιά. Το συγκρότημα του Γιώργου Γκοβερίνου μετά το σπουδαίο 'διπλό' την περασμένη Κυριακή επί του Ατρόμητου Κερατσινίου (2-1), θέλει να πετύχει την 15η νίκη του στο πρωτάθλημα. Στις τάξεις του νησιώτικου συλλόγου επικρατεί αισιοδοξία για ένα θετικό αποτέλεσμα, με τον νεαρό τεχνικό να προετοιμάζει την ομάδα του χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Αμφίβολος για το παιχνίδι της Κυριακής είναι ο Πάλλης. Ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός αντιμετωπίζει πρόβλημα με το γόνατο, και βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας. Διαβάστε περισσότερα...

Στο μπάσκετ και το πρωτάθλημα της Γ' ΕΣΚΑΝΑ, ο Σαρωνικός αντιμετωπίζει τον Αστέρα Αγ. Δημητρίου στα πλαίσια της 23ης αγωνιστικής. Το παιχνίδι είναι κρίσιμο και για τις δυο ομάδες, καθώς από τη μια με νίκη ο Σαρωνικός κάνει ίσως το πιο αποφασιστικό βήμα για την άνοδο του στην Β' ΕΣΚΑΝΑ, και από την άλλη οι γηπεδούχοι θέλουν να πλησιάσουν τον Σαρωνικό στην βαθμολογία, ώστε να διεκδικήσουν την άνοδο στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Ο Σαρωνικός βρίσκεται στην 4η θέση με 37 βαθμούς, με την κυριακάτικη αντίπαλό του να είναι στην 5η με 35. Η ομάδα του Πέτρου Καρβούνη μετά την άνετη επικράτηση της 22ης αγωνιστικής κόντρα στον Λέων Μοσχάτου (85-58), πηγαίνει με ανεβασμένη ψυχολογία, με τους ανθρώπους του νησιώτικου συλλόγου να αισιοδοξούν για κατάκτηση της 16ης νίκης του στο πρωτάθλημα. Το παιχνίδι θα γίνει την Κυριακή στις 13.30, και θα διεξαχθεί στο κλειστό του Αγ. Δημητρίου.

Στο βόλεϋ με στόχο την 14η νίκη του στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής ανδρών ταξιδεύει ο Σαρωνικός την Κυριακή στο κλειστό της Νέας Σμύρνης. Αντίπαλος του ο ιστορικός Πανιώνιος, ο οποίος είναι μια από τις καλύτερες και πιο έμπειρες ομάδες του πρωταθλήματος. Αυτό κάθε άλλο παρά προβληματίζει τον τεχνικό της ομάδας Ηλία Κλώνο, ο οποίος κάνει βλέψεις για τετράδα, με την ομάδα του να θέλει όπως είπε 4 νίκες στα τελευταία 5 παιχνίδια. Απουσίες για τον Σαρωνικό δεν υπάρχουν, με τους αθλητές να προετοιμάζονται για το εκτός έδρας ματς με τον 'ιστορικό'. Το παιχνίδι θα γίνει την Κυριακή στις 14.30, στο κλειστό της Νέας Σμύρνης.

Τέλος για την 3η αγωνιστική της 2η φάσης των παγκορασίδων της ΕΣΠΕΔΑ, ο Σαρωνικός αντιμετωπίζει το Σάββατο την Άρτεμις Κορυδαλλού. Το παιχνίδι που θα γίνει στο ΕΑΚ Κορυδαλλού, είναι κρίσιμο για τα κορίτσια της Σύλβιας Ιβάνοβα, καθώς με νίκη θα διατηρήσουν το αήττητο, καθώς στις δύο πρώτες αγωνιστικές μετρούν ισάριθμες νίκες, με αποτέλεσμα να βρίσκονται στην 1η θέση της βαθμολογίας. Από την άλλη η ομάδα του Κορυδαλλού έχει δύο ήττες σε δύο αγώνες (1-3 από την Ευρυάλη και 1-3 από το Μοσχάτο), και θέλει να φτάσει στην πρώτη νίκη της στο πρωτάθλημα. Οι νεαρές αθλήτριες του Σαρωνικού συνεχίζουν την προετοιμασία τους χωρίς προβλήματα, και ευελπιστούν ότι θα προσθέσουν ακόμα μια νίκη στο παλμαρέ τους. Το πρώτο σέρβις είναι στις 12.30.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png