Αγώνας 16 χιλιομέτρων στην Αγία Μαρίνα, για το Aegina Marathon Challenge.

Με τη συμμετοχή 35 αθλητών πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα, με σημείο έναρξης και τερματισμού την πλατεία της Αγίας Μαρίνας, ο πρώτος δρομικός αγώνας 16 χιλιομέτρων στο πλαίσιο του Aegina Marathon Challenge, που διοργανώνει το ίδρυμα Γεώργιος Μπεστ Κωστάκος. Η διαδρομή περιελάμβανε το λόφο του ναού της Αφαίας, στη συνέχεια τη Βαγία περίπου στα μισά της διαδρομής και επιστροφή από το Μεσαγρό, την περιοχή των Αλώνων και τερματισμό στην πλατεία της Αγίας Μαρίνας.

Το ραντεβού ανανεώνεται για σήμερα στις 6 το απόγευμα, αυτή τη φορά στην Πέρδικα όπου θα γίνει το δεύτερο μέρος του Aegina Marathon Challenge. Οι αθλητές θα που λάβουν μέρος θα πρέπει να καλύψουν μία απόσταση πέντε χιλιομέτρων, κάνοντας 3 φορές τη διαδρομή που έχει οριστεί, περιμετρικά του χωριού. Όπως και χθες, έτσι και σήμερα η Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα διοργανώνει Cocktail Night και σήμερα Pasta Party στην Αγία Μαρίνα χωρίς κόστος συμμετοχής.

Να σημειώσουμε ότι στη σημερινή διαδρομή μπορούν να συμμετάσχουν και περιπατητές, που θα καλύψουν μία απόσταση 1.600 μέτρων.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png