Η αγωνιστική κίνηση του Σαββατοκύριακου στην Αίγινα.

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου για τις ομάδες της Αίγινας σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλεϋ. Στο ποδόσφαιρο την Κυριακή στις 14:45 η ΑΕ Σαρωνικός φιλοξενεί το Μοσχάτο, ενώ για το εφηβικό πρωτάθλημα του Πειραιά, η ΑΕ Σαρωνικός θα υποδεχτεί το Σάββατο στις 12:00 την Ένωση Ρέντη. Στο μπάσκετ ο Σαρωνικός αντιμετωπίζει την Ένωση Αρμενίων Αθλητών την Κυριακή στις 12:15 στο κλειστό της Νέας Σμύρνης, ενώ για τα τμήματα υποδομής, τόσο το παιδικό όσο και το εφηβικό αντιμετωπίζουν τον Προφήτη Ηλία εκτός έδρας στις 11:30 και 13:00 αντίστοιχα. Το παιδικό τμήμα μπάσκετ του Παναιγιναικού φιλοξενεί την Καλλιθέα το Σάββατο στις 11:00, ενώ στο βόλευ και το πρωτάθλημα των κορασίδων της ΕΣΠΕΔΑ, ο Σαρωνικός φιλοξενεί την Κυριακή στις 12:00 την Αρμενική στο ΕΠΑΛ.

Αναλυτικά η αθλητική κίνηση του διημέρου σήμερα στην εκπομπή Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Για την 3η αγωνιστική του Πειραιά η ΑΕ Σαρωνικός υποδέχεται στο Δημοτικό Στάδιο της Αίγινας το Μοσχάτο, στο ντέρμπι της αγωνιστικής. Η ομάδα του Γιώργου Γκοβερίνου μετά την εκτός έδρας λευκή ισοπαλία της 2ης αγωνιστικής με τον Φαληρικό προετοιμάζεται τους εν όψει Μοσχάτου. Στο συγκρότημα των κυανόλευκων επικρατεί αισιοδοξία για ένα θετικό αποτέλεσμα, παρά την πικρία του αποκλεισμού από την Ολυμπιάδα για το θεσμό του Κυπέλλου. Αμφίβολοι για το παιχνίδι της Κυριακής είναι οι Μαργαρώνης και Κοντοδήμος που έχουν προβλήματα τραυματισμών, ενώ τιμωρημένος είναι ο Ψάρρης (κόκκινη με Ολυμπιάδα). Η αναμέτρηση που θα γίνει την Κυριακή στις 14:45, θα διευθύνει ο Τσαμούρης με βοηθούς τους Βουτσά και Τζίκα. Για το παιχνίδι της Κυριακής μίλησε στο aeginaportal ο Θοδωρής Ρούσσος. 'Το παιχνίδι της Κυριακής είναι ιδιαίτερα δύσκολο, καθώς αντιμετωπίζουμε μια αρκετά καλή ομάδα, όπως είναι το Μοσχάτο. Όμως εμείς θα εμφανιστούμε δυνατοί και με πάθος, γιατί θέλουμε την νίκη'.

Στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β' ΕΣΚΑΝΑ, ο Σαρωνικός φιλοξενείται στο κλειστό της Νέας Σμύρνης (12:15) από την Αρμενική. Η ομάδα του Πέτρου Καρβούνη ηττήθηκε την 1η αγωνιστική από τον Φοίνικα Πειραιά (74-54), και πηγαίνει στο κλειστό της Νέας Σμύρνης με στόχο την νίκη, κόντρα σε μια ομάδα ιδιαίτερα δυνατή. Η Ένωση Αρμενίων Αθλητών Αθήνας ξεκίνησε με το δεξί το πρωτάθλημα, επικρατώντας στην Βουλιαγμένη της ομώνυμης ομάδας με 54-48. Προβλήματα για την νησιώτικη ομάδα δεν υπάρχουν, με τον νεαρό τεχνικό να δοκιμάζει διάφορα συστήματα στην προπόνηση, που θα αναμένεται να εφαρμόσει στο δύσκολο παιχνίδι της Κυριακής.

Τέλος στο πρωτάθλημα βόλεϋ της ΕΣΠΕΔΑ, οι κορασίδες του Σαρωνικού φιλοξενούν στο κλειστό του ΕΠΑΛ την Αρμενική. Το συγκρότημα της Δήμητρας Παλαβρατζή μετά το άνετο πέρασμα από την Σαλαμίνα (3-0 σετ τον Ευριπίδη), θέλει να κάνει το 2 στα 2, και να γίνει το πλέον φαβορί για την 1η θέση στον όμιλο. Η νεαρή τεχνικός θα έχει όλες τις αθλήτριες στην διάθεσή της, καθώς η προετοιμασία της ομάδας συνεχίζεται χωρίς προβλήματα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png